SVEKRVE OGOVARALE USRED GRADSKOG PREVOZA, CEO BUS SE SMEJE: Oplele po snajama! Zamerile im što idu na more, a one sede u Beogradu
Foto: Stefan Jokić

UVREĐENE GOSPOĐE

SVEKRVE OGOVARALE USRED GRADSKOG PREVOZA, CEO BUS SE SMEJE: Oplele po snajama! Zamerile im što idu na more, a one sede u Beogradu

Žena -

Dve svekrve ogovarale su snaje u beogradskom gradskom prevozu, a priča je preko noći postala viralna na internetu.

Sigurno vam se nebrojano puta desilo da ste čuli tuđ razgovor u gradskom prevozu. Neki od njih mogu biti prilično neprijatni, a danas je mnogima čak i "normalno" da gledaju u tuđi mobilni telefon.

Tako je još jedna priča postala viralna, a potekla je iz gradskog prevoza u Beogradu. Na Tviteru se pojavio post u kome je korisnik sa svojim pratiocima podelio scenu u kojoj svekrve ogovaraju snaje.

autobusi, maske, koronavirus, GSP
foto: Zorana Jevtić

"U busu dve gospođe ogovaraju snaje. Gospođa broj jedan zamera snaji što ide na more sama sa detetom. 'Išla bih i ja, ali me nije zvala'. Gospođa broj dva komentariše kako njena snaja na moru neće da kuva, već ide po restoranima", napisao je u tvitu i dodao:

"Sad su prešle na studente iz provincije. Kaže gospođa broj jedan da je izdala studentima sobu sa Zlatibora i uništili joj predivan nameštaj. Kvalitetan. Skoro pa nov. Star samo 40, 45 godina, ali u odličnom stanju bio pre no što su ga zli provincijalci polomili", napisao je korisnik, prenosi Mondo.

U jednom od komentara dodao je da je "gospođa, reklo bi se po akcentu koji povremeno izdaje, iz Jagodine i okoline".

autobusi, maske, koronavirus, GSP
foto: Zorana Jevtić

"Tako da, eto, danas naučih da je Zlatibor provincija, a Jagodina prestonica kulture", dodao je on.

Tviteraši su u jednom komentaru napisali kakve su situacije oni imali na raznim mestima na kojima su imali prilike da čuju slična ogovaranja.

"Na plaži dve gospođe oplele sve do 8. kolena, pa zaređale nas po plaži. Kaže drugarica: 'Ove nas ogovaraju'. Pominju keve što samo blenu u telefon i debelu decu", piše u jednom od komentara, a naredni je privukako najviše pažnje:

"Ja u porodilištu prekjuče. Snaja se strašno muči, na kraju je voze na carski rez. Kaže svekrva sva zabrinuta: 'Ma, nije mi za nju, lako će ona, nego što mi muče dete'", napisala je jedna korisnica, a mnogi su istakli da je ta situacija zapravo prava definicija odnosa između snaje i svekrve.

(Kurir.rs/ Mondo)

Bonus video:

00:06

OVO JE ANASTASIJINA SVEKRVA: Evo kako se provde i šta rade u Španiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track