OVA POZA U KREVETU RAZBIJA MONOTONIJU I VRAĆA DIVLJINU! Mnogi tvrde da će vam se otvoriti NOVA DIMENZIJA kada je probate!
Foto: Profimedia

van zone koMfora

OVA POZA U KREVETU RAZBIJA MONOTONIJU I VRAĆA DIVLJINU! Mnogi tvrde da će vam se otvoriti NOVA DIMENZIJA kada je probate!

Žena -

Ako želite da unesete promene u vaš seksualni život i izmenite monotoniju i rutinu, ova poza je definizibno za vas, prenosi Blic.

Kada među čaršavima zafali strasti i atmosfera prestane da bude uzavrela, neophodno je da sa partnerom poradite na maštovitosti i kreativnostu u krevetu. Ako već niste pristalica seksi igračaka ili perverznih akcija, ova poza predstavljaće idealno rešenje.

seks, par, strast, orgazam
foto: Profimedia

Potrebno je da legnete na ivicu kreveta (ili stola, još bolje), te da ispod guze stavite jastuk kako bi malo izdigli taj deo tela. Potom podignite noge u vazduh i držite ih skupljene.

Ovaj položaj je savršen najviše zbog toga jer se stimuliše "G" tačka, a muškarac je taj koji totalno dominira, dok vi uživate.

Vaš partner stoji na podu ispred vas, ili ako ste prenisko, neka klekne na kolena i u tom položaju penetrira u vas. Ako vam je potreba dodatna stabilnost, neka vas uhvati za noge.

Seks
foto: Shuttertock

S obzirom da su vam noge skupljene, otvor će biti uži, što će njemu daleko više prijati, ali i vama jer ćete u potpunosti osetiti njegov penis.

Muškarac je taj koji u ovoj pozi ima kontrolu i diktira intenzitet.

Mnogi koji su ovu pozu isprobali tvrde da ne može da se meri ni sa jednom, i da će mnoge otići u zaborav.

(Kurir.rs / Blic.rs)

Bonus video:

05:09

Rođendanski intervju Tijane Ajfon

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track