ZAMOLILA DRUGARICU DA JOJ NAPRAVI POZIVNICE ZA SVADBU, PA SE POSVAĐALE NA KRV I NOŽ: Ovo bi malo ko oprostio! Nečuveno!
Foto: Profimedia

DA LI JE TO NAMERNO URADILA?

ZAMOLILA DRUGARICU DA JOJ NAPRAVI POZIVNICE ZA SVADBU, PA SE POSVAĐALE NA KRV I NOŽ: Ovo bi malo ko oprostio! Nečuveno!

Žena -

Haljina, ketering, svadba... Lako je zamisliti kako troškovi svadbe rastu i izmiču kontroli, zbog čega je jedna buduća mlada odlučila da uštedi nešto novca tako što je zamolila drugaricu, koja je po struci grafički dizajner, da joj izradi pozivnice.

Ipak, kad su pozivnice stigle, devojka se neprijatno iznenadila jer su izgledale kao da ih je napravilo dete, i to za par minuta...

Na Redditu je tako pokazala fotografije spornih pozivnica, da proveri da li i drugi misle tako, a svi su se složili da bi gotovo svako mogao da napravi bolje.

pozivnica
foto: Printscreen/ Reddit

- Ovo mi je napravila prijateljica koja je završila grafički dizajn... - napisala je, a mnogi su komentarisali da je najgore to što izgledaju kao da su napravljene u Microsoft Wordu.

- Slova kao da su pisana u Times New Roman fontu na snežno beloj pozadini - komentarisao je neko, a sve je spasila mladina mama koja je, premda ne zna ništa o tome, odlučila da ih sama napravi.

- Moja mama koja i nije dobra s računarima je na kraju sama dizajnirala puno bolje pozivnice! - napisala je, a cela situacija je prouzrokovala i svađu između buduće mlade i prijateljice.

svadba, venčanje
foto: Profimedia

- Nudila sam joj da joj platim i rekla joj da ne mogu da ih iskoristim, ali ona se naljutila, pa je na Fejsbuku napisala da joj neki ljudi bespotrebno troše vreme - napisala je.

- Ja sam svoje pozivnice napravila sama u Microsoft Wordu i izgledale su bolje - komentarisala je jedna žena.

- Kao dizajner kojeg su mnogo puta prijatelji molili za slične besplatne usluge mogu reći da bih tako nešto napravio samo da se osiguram da mi više nikad ništa ne traže - napisao je jedan korisnik.

- Definitivno nisu napravljene s ljubavlju! - napisao je drugi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:23

Saša Matić stigao venčanje Đanijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track