POSLALA RODITELJIMA FOTKU S LETOVANJA, PA HTELA U ZEMLJU DA PROPADNE OD SRAMA: Na jedan detalj nije obratila pažnju! Neviđeni BLAM
Foto: Printscreen/Twitter

TRENUTAK NEPAŽNJE

POSLALA RODITELJIMA FOTKU S LETOVANJA, PA HTELA U ZEMLJU DA PROPADNE OD SRAMA: Na jedan detalj nije obratila pažnju! Neviđeni BLAM

Žena -

Uveliko traje sezona letovanje i godišnjih odmora, a svoje doživljaje u većini slučajeva ljudi dele s prijateljima i užim članovima porodice kao što su roditelji ili braća i sestre.

Tako je medicinska sestra Kelsi (23) iz Velike Britanije, svojim roditeljima pre tri godine poslala fotografiju s letovanja u Turskoj, gde uživa sa svojim dečkom Eliotom. Naime, devojka nije baš obraćala pažnju na sve detalje na fotografiji, ali su zato njeni roditelji momentalno shvatili šta na fotografiji "ne valja".

budale
foto: Printscreen/Twitter

Nakon što je poslala fotografiju iz hotelske sobe svojim roditeljima, mama joj je napisala: "Lepa bočica Durexa..." Par je u sobi imao lubrikant s ukusom jagode, a kako bi se izvukla iz neprijatne situacije, Kelsi je napisala majci kako je reč o kremi za koleno koju koristi njen dečko.

Nažalost, takva fora nije joj uspela jer njeni roditelji ipak znaju da se ne radi ni o kakvoj kremi za koleno, pa joj je majka odgovorila: "Tata je zumirao fotografiju", uz nekoliko smajlića.

Tviter
foto: Printscreen

Kelsi je otkrila za UNILAD kako je njen dečko ostao jako posramljen, dok se ona svemu tome smejala – kao i njena majka koja joj je na WhatsApp-u odgovarala uz smajliće.

Ovaj pomalo neprijatni, ali ipak smešni razgovor sa roditeljima, devojka je podelila na Tviteru, te je mnoge nasmejala. Ipak, i tri godine kasnije, njena objava je i dalje viralna, te je ponovno postala hit.

Osim toga, priznala je kako joj dečko celu tu situaciju ogorčeno prebacuje jer nije proverila šta šalje. Iako je ogorčen, ipak ni on nije primetio "neprijatnu" bočicu zbog koje je nastala frka. I zbog toga se strašno postideo, dok je ostalima sve to bilo smešno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:34

SRPKINJA PROŠLA PAKAO NA LETOVANJU U TURSKOJ! Platila letovanje, uzeli joj pare za gorivo a dočekala je POSTELJINA UMRLJANA KRVLJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track