DANILO JE SRBIN, PAMELA BRAZILKA I BRUTALNO SU DOBAR PAR: Dve godine ju je osvajao, a ona sad obožava Srbiju, BUREK i SARMU!
Foto: Printscreen/Instagram

LJUBAVNA PRIČA

DANILO JE SRBIN, PAMELA BRAZILKA I BRUTALNO SU DOBAR PAR: Dve godine ju je osvajao, a ona sad obožava Srbiju, BUREK i SARMU!

Žena -

Brazilku Pamelu Rodrigez i Srbina Danila Anđusa spaja ogromna ljubav i ista profesija. Njih dvoje su uspešni modeli, a Danilo je pored toga i fotograf. Njihova ljubavna priča počela je spontano, slučajnim susretom nakon čega su usledile dve godine zavođenja, pa venčanje. U međuvremenu su zajedno doživeli brojne avanture kako profesionalne, tako i ljubavne.

Prelep srpsko-brazilski par savršen je primer da ljubav može da pobedi brojne izazove, a svaki detalj njihove veze je više nego zanimljiv.

Veridba u jeku korone u Belgiji

Danilo Anđus bavi se modelingom godinama, karijeru je počeo u Šangaju, a zatim je radio u Italiji, Turskoj, Južnoj Africi... brojnim zemljama. Uspešno je sve vreme uklapao modu i fotografiju, a onda je sreo Pamelu.

"Posle tog susreta jurio sam je dve godine", rekao je za Blic ženu kroz osmeh Danilo koji je vezu sa zanosnom Brazilskom počeo 2015. godine.

Za ovaj par je bavljenje istom profesijom bila velika prednost jer im je to donelo priliku da zajedno putuju, upoznaju različite kulture i stiču dragocena iskustva. Nalazili su pritom vremena da često dolaze i u Srbiju i u Brazil.

"Bilo je tu mnogo putovanja, selidbi... Najpre u naš novi stan u Beogradu, a zatim selidbe na po nekoliko meseci u Nemačku, Italiju i Brazil. Tokom tog nomadskog života uspeli smo da se verimo, a potom i venčamo", kaže Danilo i otkriva detalje veridbe:

"Iako je 2020. bila jako čudan i za mnoge nesrećan period- nije se znalo šta sutra donosi, nama je ta godina donela mnogo lepih uspomena: uspeli smo da ugrabimo priliku između X i Y talasa pandemije i da kolima otputujemo u Nemačku, gde su nas čekali poslovni angažmani. Usput smo obišli Francusku, Belgiju i Holandiju, a ja sam iskoristio šansu da u prelepom i zbog korone pustom Brižu u Belgiji zaprosim Pamelu. Na svu sreću rekla je DA, jer bi mi u suprotnom prilično pokvarila putovanje (smeh)".

Venčanje u Beogradu, beba stiže u septembru

Pamela koja je sarađivala sa "Louisa Models Munich & Hamburg" agencijom i londonskom "Nevs Model Agency" i Danilo nisu dugo čekali na venčanje, ozvaničili su ljubav krajem 2020. u Beogradu.

"Venčanju su prisustvovali smo moja najuža porodica i kumovi zbog strogih epidemioloških mera koje su tada uveliko bile na snazi. Iako nismo mogli da pozovemo sve ljude koje smo želeli, taj dan ću pamtiti kao jedan od najlepših u svom životu", ističe Danilo koji se javio iz tazbine:

"Od maja sam ovde, a ostaću do sledeće godine. Nije mi naravno prvi put da boravim u Brazilu. Osim što Pamelina porodica živi u ovoj zemlji, ceo Brazil je magičan, zbog ljudi, prirode, hrane.... i svaki put se iznova oduševim, tako da mu se rado vraćam i smatram ga drugom kućom".

Dobro pamti svaki dolazak u Brazil. Iz pregršt razloga.

"Doček Nove godine na plaži, karnevali, idealne pozadine za moje fotografije, sve to mi je omogućio život u Rio de Žaneiru. Trudim se da na polju fotografije iz dana u dan napredujem, korak po korak... i sasvim sam zadovoljan gde se u ovom trenutku nalazim", naglašava.

Pred njegov objektiv često stane i njegova prelepa supruga. Zanimljivo je da ju je upravo on fotografisao za južnoafričko izdanje magazina "Momen's health".

"Kao što sam ja zavoleo Brazil, tako je i Pamela zavolela Srbiju, moju rodbinu i prijatelje. Jedna stvar ostaje problematična, a to je naš jezik! I dalje kuburi sa srpskim. A našu hranu izuzetno ceni, naročito voli sarmu i burek i najviše kuhinju moje mame", poručuje.

Kaže nam na kraju da on i Pamela nastavljaju sa putovanjima kao i da ih čeka najlepši izazov.

"Rekao bih da je pred nama najlepše životno putovanje-putovanje u roditeljstvo! S ogromnim nestrpljenjem i ushićenjem očekujemo prinovu u septembru", poručuje ponosno.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

28:03

LJUBAV ILI PRIJATELJSTVO? Dejana je morala da nominuje samo jednu osobu: OVA ODLUKA JOJ JE DOŠLA GLAVE (75EP 1. deo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track