TO KAKO RODITELJ MOŽE DA NAPRAVI PAKAO OD ŽIVOTA, NE MOŽE NIKO! Ćerka zabranila majci da dođe na svadbu, SVINGERAJ je kriv za sve!
Ilustracija, Foto: Profimedia

tužno

TO KAKO RODITELJ MOŽE DA NAPRAVI PAKAO OD ŽIVOTA, NE MOŽE NIKO! Ćerka zabranila majci da dođe na svadbu, SVINGERAJ je kriv za sve!

Žena -

Roditelji su joj napravili pakao od života. Dok je bila maturantkinja, dečaci iz razreda pronašli su i postavili na internetu snimke njene mame. Zato je odmah otišla daleko na koledž i nije imala kontakt s roditeljima otada.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Youtube/Printscreen

Opisujući "divlju" situaciju, verenik je pozvao policiju majci svoje devojke koja je pritom uhapšena zbog neovlašćenog upada u njihovu kuću.

U objavi na Reditu, muškarac je objasnio da njegova verenica Regan ima ograničen kontakt sa svojim roditeljima zbog njihove ljubavi prema svingeraju.

- Odrastanje je bilo stvarno teško za Regan. Svi u njenom malom gradu su znali za to i svi su je nemilosrdno ismejavali. Mrzela je to, ali su u isto vreme oni bili njeni roditelji - ispričao je muškarac.

Dok je Regan bila maturantkinja, neko je na internetu postavio videozapise njene mame koje su pronašli dečaci iz njenog razreda.

- Napravili su joj pakao od života. Stoga je odmah otišla daleko na koledž i stvarno nije imala kontakt s roditeljima otada - dodao je verenik.

Međutim, njeni roditelji nastavili su da joj se obraćaju i počeli su da okrivljuju njenog verenika za njihovo otuđenje. Regan se jako dobro slaže s njegovim roditeljima, a nakon iskustva "normalnog" obiteljskog života odlučila je da ne pozove mamu i tatu na venčanje, prenosi MSN.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Youtube/Printscreen

Međutim, njena braća i sestre nisu dobro prihvatili vest.

Rekla je da joj je neprijatno zbog svojih roditelja i da ne želi da ljudi saznaju ko joj je mama.

- Njena braća i sestre su se naljutili na ovo i ona je odlučila i sa njima da prekine vezu i ne pozve ih, zbog čega je Reganina mama eksplodirala - ističe muškarac, dodajući da otkako je uklonjena sa liste gostiju, mama njegove verenice neprestano zove i pojavljuje se u njihovoj kući, uprkos tome što je svaki put zamole da ode.

Tog vikenda Regan je imala devojačko veče.

- Bio sam sam kod kuće. Čujem nekoga na vratima. Vidim da je to njena mama i izgledala je emotivno. Otvorio sam vrata i rekao joj da Regan nije kod kuće i zamolio je da ode. Nastavila je da kuca i govori da zna da je unutra, da samo želi da razgovara s njom - priča verenik.

Potom mu je i komšija poslao poruku i pitao je li sve u redu jer je čuo galamu. Buduća svekrva nije odustajala nastavivši da lupa i ponavlja da samo želi da razgovara sa ćerkom.

- Rekao sam joj da ima jedan minut da napusti imanje, što nije učinila pa sam pozvao policiju koja je uhapsila zbog neovlašćenog upada - dodaje verenik, zabrinut da je otišao predaleko.

Dete, porodica, pomoć, vaspitanje
foto: Shutterstock

Studija, koju je proveo Karl Pilemer, porodični sociolog i profesor ljudskog razvoja na Univerzitetu Kornel, otkrila je da se jedna od četiri odrasle osobe u Americi otuđila od svoje porodice..

Dok je istraživao za svoju knjigu, Pilemar je otkrio da je istorija zlostavljanja - bilo psihičkog, fizičkog, seksualnog, emocionalnog ili zanemarivanja - ključni razlog zašto su se odrasla deca otuđila od svojih roditelja.

Ostali uobičajeni razlozi za otuđenje uključuju sukob vrednosti, nesuglasice oko novca ili nasledstva, favorizovanje jednog deteta i teškoće u porodičnim odnosima.

Mnogi korisnici Redita veruju da je muškarac učinio pravu stvar, a njegov post je dobio više od 900 komentara.

- Njeni roditelji svakako mogu slobodno biti svingeri, ali bilo je vrlo sebično ne razmišljati o tome kako su njihovi životni izbori uticali na njihovu decu - napisao je jedan.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Youtube/Printscreen

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:19

POLICIJA ME ZAUSTAVLJA, Z*JEBAVA ME, BRATE Ova žena sa Čukaričke padine ne postoji iako je živa POSLE OVE PRIČE ĆETE SE ZAMISLITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track