OBOJE SMO HTELI DA SPAVAMO S DRUGIM LJUDIMA: Ispovesti bračnih parova o NAJMRAČNIJIM TAJNAMA koje su priznali jedni drugima
Foto: Shutterstock

OGOLILI SE

OBOJE SMO HTELI DA SPAVAMO S DRUGIM LJUDIMA: Ispovesti bračnih parova o NAJMRAČNIJIM TAJNAMA koje su priznali jedni drugima

Žena -

Brak bi trebao da se "vrti" oko večne iskrenosti, istine i razumevanja. Ali realnost je da je brak veza kao i svaka druga. I dok se nadamo da ćemo uvek biti iskreni jedno prema drugom, ponekad čuvamo neke prilično velike tajne u rukavu.

I ranjivost je sasvim prirodna, kao što je jednako važno biti iskren u odnosima, prenosi YourTango.

Nekoliko parova otkriva šta je to što su najiskrenije priznali jedno drugom:

debela žena
foto: Profimedia

1. Imao je skriveni fetiš

- Otkrio mi je fetiš da ga uzbuđuju krupnije lepe žene s izraženim oblinama. Još uvek mislim da sam jedina kojoj je to otkrio. Bila je to velika stvar za njega, kao da je skinuo teret s ramena kada mi je priznao - kaže anonimna žena.

2. Oboje smo hteli da spavamo s drugim ljudima

- Razmišljao sam neko vreme o tome, ali zapravo je moja žena to spomenula. "Šta ako smo spavali s drugim ljudima?" iznenada me je upitala. Reagovao sam hladno - priznaje muškarac, te dodaje kako su se puno svađali i nisu imali puno seksa.

U braku su skoro dvanaest godina i imaju dvoje dece.

- Biti s drugima dalo nam je razdvojenost koja nam je bila potrebna da ponovo budemo bliži i prisililo nas na razgovore o poverenju i predanosti koje nikada pre nismo imali - otkrio je.

deca
foto: Shutterstock

3. Nismo hteli da imamo decu

- Razgovor o tome da ne želimo da imamo decu bio je jedan od najiskrenijih razgovora koje smo vodili jedno s drugim. To nije veliko otkrivanje tajne, više životni izbor. I srećom, oboje smo bili na istoj strani - ispričao je muškarac.

4. Nisam baš bila onakva kakva sam se činila

- Najiskrenija stvar koju sam ikad rekla mužu je da sam operisala nos, nešto što niko ne zna. Meni je to bila velika stvar, ali on kao da nije mario - kaže anonimna žena.

ilustracija, očajan čovek, brak, Bračni Odnosi, Svađa, Glavobolja
foto: Shutterstock

5. Oboje smo ljudi i ne želimo to da skrivamo

- Jesi li se ikada pokakio u pantalone? - pitala je žena supruga, kada su jednom imali stomačne smetnje u isto vreme, i odgovor koji je usledio srušio je barijere.

6. Mogli bismo da imamo problem

- Važno je biti super iskren u vezi s određenim stvarima jer ako kasnije izađu na videlo, mogle bi sve da pokvare. Budite iskreni ako ste se ljubakali ili spetljali s nekim od njihovih prijatelja - savetuje anonimni muškarac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:10

SVAKI PETI PAR IMA PROBLEM SA POTOMSTVOM! Krstić za Kurir TV o odluci kojom se produžava vantelesna oplodnja OVO JE VELIKA VEST

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja