OVO JE LEGALNA KRAĐA! Modni brend lansirao torbe KESE ZA SMEĆE: Za njih traže više od 200.000 dinara, a mnogi se pitaju OVO!
Foto: Printscreen/Instagram

Da li je moguće?

OVO JE LEGALNA KRAĐA! Modni brend lansirao torbe KESE ZA SMEĆE: Za njih traže više od 200.000 dinara, a mnogi se pitaju OVO!

Žena -

Modna kuća Balenciaga počela je da prodaje torbe koje liče na kese za smeće za 1.790 dolara, što je nešto više od 200.000 dinara. Brend je i nazvao ove torbe "kese za smeće", a nakon tog poteza mnogi su se zapitali da li Balenciaga sprovodi društveni eksperiment ili jednostavno ismeva masu.

Balenciaga
foto: Profimedia

"Torba za smeće" prvi put je izašla na videlo kada je kreativni direktor Balenciage Demna Gvasalia u martu predstavio svoju kolekciju za jesen/zimu 2022. Dostupna je u tri različite boje: crnoj, plavoj i beloj.

- Nisam mogao da propustim priliku da napravim najskuplju kesu za smeće na svetu, jer ko ne voli modni skandal? - rekao je Demna Gvasalija.

Nakon lansiranja proizvoda po previsokoj ceni, ljudi na društvenim mrežama bacaju fore na račun Balenciage i nazivaju njihovu strategiju smešnom.

- Balenciaga ima kesu za smeće za prodaju od 1.795 dolara. Mislim da je dizajnerska moda morbidan društveni eksperiment, napisao je jedan koristnik, dok je drugi dodao:

- Luksuzna ’moda’ je legalna krađa. Visoka moda je u ovom trenutku šala. Balenciaga je napravila vreću za smeće za 1.790 dolara.

Još jedan korisnik je izrazio svoju frustraciju i napisao:

- Neko u Balenciagi treba odmah da bude u zatvoru zato što je dizajnirao svoje užasne kese za smeće i prodaje ih za 1800 dolara. I ja zapravo volim Balenciagu – ali dođavola čoveče, oni su ovo s**o odveli predaleko.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:17

NOVA TORBA OČAS POSLA! Napravite je same uz pomoć materijala koji imate u kući! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track