ŽENE, NISTE NI SVESNE ŠTA VAS SVE MUŠKARCI LAŽU NA PRVOM SASTANKU: Obratite pažnju na OVE STVARI da se ne biste hvatale za glavu
Foto: Profimedia

DA POSLE NE BUDE PROBLEMA

ŽENE, NISTE NI SVESNE ŠTA VAS SVE MUŠKARCI LAŽU NA PRVOM SASTANKU: Obratite pažnju na OVE STVARI da se ne biste hvatale za glavu

Žena -

Muškarci vole da zvuče dobro na prvom sastanku jednako, kao i žene, stoga im korišćenje laži nije neuobičajeno. Oni takođe imaju visoka očekivanja kada su u pitanju izlasci, kao i žene. Generalno, većina namerava da bude iskrena, ali postoje neki koji bezočno lažu.

I, naravno, svi smo skloni tome da zamaglimo stvari na prvom sastanku jer želimo da nam drugi daju priliku pre nego što stvore određene pretpostavke ili nas odbiju.

Postoji nekoliko stvari koje su muškarci skloniji da lažu ili da ih prećute i često se radi o nevinijim lažima nego onim zlobnim.

Nekoliko saveta može da pomogne da obratite pažnju na laži koje muškarci govore na prvom sastanku:

sastanak, prvi sastanak, par
foto: Profimedia

1. Novčana situacija

Kroz istoriju, neretko su se muškarci procenjivali prema njihovoj zaradi i sposobnosti privređivanja. Možda će zvučati prijatnije ili će se čak hvaliti kupovinama ili odmorima kako bi izgledao kao velika faca ne bi li vas impresionirao. Nemojte se iznenaditi ako na kraju saznate da nema veliku platu ili da je u dugovima.

2. Životna situacija

Ako živi s porodicom ili cimerima, može se bojati da ga ta situacija ne čini baš poželjnim. Dakle, ako je to slučaj, verovatno neće lagati o tome, ali neće to spomenuti osim ako ne pitate. A ako pitate i on odgovori, možda će zvučati kao da se radi više o privremenoj situaciji ili kraćem boravku nego što to zapravo jeste.

3. Postoji druga žena

Ovo nije bela laž. Nije, nikako. Možda izlazi ili se viđa s nekim ili su na "pauzi", pa možda gleda "sa strane". Naravno, ne radi svaki tip ovo. Samo neki bi mogli.

Prvi Sastanak
foto: Thinkstock, Shutterstock

4. Fitnes navike

Čuo je da volite zgodne momke i mogao bi da brblja malo duže nego što je potrebno o svojim fitnes navikama. Može reći da ide redovno u teretanu, što zapravo ne mora da bude istina. A možda jednostavno ne želi da ispadne lenj ili neprivlačan.

5. Poslednji raskid

Možda je on bio preljubnik ili krivac za svoju poslednju vezu. Ili mu je možda zadnja partnerka stvarno slomila srce. Osim ako ne želi da bude potpuno iskren, najverovatnije će učiniti da to zvuči bolje nego što je zaista bilo, ili barem na prvom sastanku će to uraditi.

6. Prošlost

Ako je imao zavisnost ili je varao svoju bivšu partnerku, to neće priznati na prvom sastanku ili, možda, nikada. A ako pitate ili ga pritisnete, on može otvoreno da laže sve dok ne oseti da ga poznajete dovoljno da biste ga prihvatili bez obzira na sve.

Prvi Sastanak
foto: Thinkstock, Shutterstock

7. Posao

Neće otvoreno lagati i reći da je lekar ako je domar, ali bi mogao malo da "rastegne" istinu kako bi zvučala bolje. To je učinjeno da vas impresionira, iako je iskrenost u današnje vreme zaista ono što je najimpresivnije.

8. Njegov dosadašnji angažman

Osim ako nije tip koji se drži monogamnih veza, a ima mnogo takvih muškaraca, izbeći će previše pomnog ispitivanja o ličnim iskustvima. Mogao bi da laže o tome ili da zamagli istinu kako bi vas zainteresovao i kako ga ne biste odmah osuđivali.

9. Prijatelji

Govoriće o prijateljima, ali neće spominjati jesu li neki od njih posebno problematični. Neće spominjati da voli da se druži s momcima, ponekad i više nego s tobom, jednostavno zato što ne želi da te odbije ili navede da misliš da mu nije dobro s tobom. Takođe može selektivno da se hvali prijateljima za koje misli da će vas impresionirati.

10. Stvarne namere

Na prvom sastanku muškarac može da izgleda kao da želi da vas upozna i kao da želi nešto više od puke zabave, a zapravo želi samo seks, donosi YourTango.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

03:25

Anja Mit: Dušan Kaličanin me je nagovorio da uzmem televizor iz kontejnera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track