MLADA MI JE REKLA DA SE ZA SVADBU MORAM DA SE UGOJIM Trebalo da bude deveruša, a onda je BIZARAN zahtev uznemirio: Osećam se loše
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

MLADA MI JE REKLA DA SE ZA SVADBU MORAM DA SE UGOJIM Trebalo da bude deveruša, a onda je BIZARAN zahtev uznemirio: Osećam se loše

Žena -

Besna deveruša, nevestina prijateljica iz detinjstva, odustala je od odlaska na venčanje svoje prijateljice nakon što je mlada zahtevala da se 'ugoji' pre ceremonije - uprkos godinama borbe koju je vodila da bi dostigla svoji izgled.

Trebalo je da bude deveruša i bila je veoma uzbuđena što će učestvovati u ceremoniji, ali se osećala nelagodno kada su joj zamolili da se ugoji – pošto joj je ranije dijagnostikovan poremećaj u ishrani. I dok sada ima više samopouzdanja i svoju borbu sa poremećajem pretvorila u nešto što je čini 'jačom', ona tvrdi da je njena prijateljica mislila da će izgledati 'čudno' stojeći pored ostalih deveruša, prenosi Mirror.

Mlada, Venčanje, Deveruša
foto: Profimedia

- Imam drugaricu iz detinjstva po imenu Natali. Uskoro se udaje i izabrala je mene za jednu od njenih deveruša. Pristala sam jer sam se osećala počašćenom što sam uključena u ceremoniju i nikada ranije nisam bila deveruša - napisala je devojka u objavi na Redditu. Međutim, problemi su počeli da nastaju nakon što joj je buduća mlada postavljala čudne zahteve.

- Pomenula je moju kilažu, odnosno nedostatak kilograma i pitala da li bih mogla da se ugojim pre venčanja - objašnjava devojka koja se bori sa slikom tela i problemima u ishrani.

Sada se, kaže, pomirila s tim kako izgleda i pretvorila je tu negativnu stvar u nešto što joj daje snagu da živi svoj život onako kako želi.

- Odbila sam je, ali je ona nastavila da brblja kako bi bilo čudno da 'tako izgledam' i insistirala je da razmislim o tome - dodaje.

mlada
foto: Profimedia

Čak je bila spremna da pređe preko toga, da mlada nije nastavila da insistira i poslala joj uputstva kako da se ugoji.

- Vratila sam spisak i rekla 'ne', a ona se uznemirila i rekla mi da to moram da uradim ili neću više moći da budem deveruša - rekla je ona.

- Pa, onda više nisam deveruša - odgovorila je. Buduća mlada je pobesnela moleći je i slala porodicu da joj kaže da uradi šta je tražila, a oni su joj rekli i da popusti jer nema ko drugi da je zameni i rekli su joj da ju je izabrala sa razlogom.

- Osećam se pod pritiskom i osećam se krivom za sve. Pitala sam dečka i on mi je rekao da je, naravno, izabrala mene s razlogom, i to zato što mi je teško da kažem ne - žali se devojka.

Ljudi koji su komentarisali posta su na njenoj strani, te su joj rekli da niko ne bi trebalo da utiče na nju da uradi bilo šta što joj je neprijatno - posebno kada je u pitanju njeno sopstveno telo.

venčanje, venčanica, deveruše
foto: Profimedia

- Ne samo da treba da odbiješ da budeš deveruša, već treba da bude uklonjena iz svog života. Ona nije tvoja prijateljica. Više brine o svom 'savršenom' izgledu nego o tvom blagostanju - rekli su joj.

- Držite se svog 'ne' i vodite računa o svom zdravlju - napisali su.

- Poštujte svoje telo, svoja osećanja i svoje potrebe. Reci joj ne i reci joj da uzme svoje venčanje i da ga zabije u dupe. Ona nema apsolutno nikakvo pravo da insistira na tome da promenite svoje telo i da vas sramoti zbog načina na koji izgledate - negodovali su neki komentatori.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:23

Saša Matić stigao venčanje Đanijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track