PODSTAKNITE IM TAKMIČARSKI DUH: Pištolj koji KATAPULTIRA aviončiće + DINO žetoni!
Foto: Promo

PODSTAKNITE IM TAKMIČARSKI DUH: Pištolj koji KATAPULTIRA aviončiće + DINO žetoni!

Žena -

Iako se čini da ste već sve igre sa mališanima probali i da ne postoji igračka toliko drugačija od svih koje ima, evo jedne nove, neverovatno zabavne koja će im okupirati pažnju i podstaći takmičarski duh ako odluče da se njom igraju u društvu – pogledajte pištolj koji ispaljuje aviončiće.

Pištolji kojima se klinci igraju uglavnom ispaljuju metkove, nekad plastične, nekad sunđeraste. Ovaj je originalan i zanimljiv upravo zbog toga što se iz njega ispaljuju aviončići. Naime, uz pištolj se dobijaju 4 aviončića. Avion se ubaci u naznačeni deo na pištolju, zategne se opruga i pritisne obarač. Aviončić će izleteti u pravcu u kom ga dete usmeri, a može da odleti i do 6 metara daleko.

Fenomenalno je to što su aviončići od sunđera, pa je kompletna igračka potpuno bezbedna – deca se neće povrediti čak ni ako pogode jedni druge avionima. Materijal od kog su avioni omogućuje i da se deca ovom igračkom igraju i unutra bez rizika da će oštetiti stvari po kući.

A gde može da se kupi? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, a na videu ispod možete videte Koliko je igračka zabavna.

https://www.youtube.com/shorts/hqJIKuOKizc

Za razliku od brojnih drugih, ovaj pištoljčić nije rezervisan samo za dečake. Njim se mogu igrati i devojčice, a odlično je i to što se ova igračka dopada različitim uzrastima dece. Oni njom mogu da se igraju i sami, a biće zanimljivo i ako se njom igraju u društvu. Mogu se takmičiti čiji avion leti dalje i tako razvijati takmičarski duh.

Neka vam ovo bude ideja za poklon bilo kojim povodom: za dečiji rođendan, bilo koju drugu proslavu ili bez apsolutno bilo kakvog povoda.

Pištolj koji ispaljuje aviončiće možete da kupite ili OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Videćete, mališani će se oduševiti!

Igračka
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track