DRAMA USRED KAFIĆA: Uzela dečku telefon i UŠLA U PORUKE! Zbog njegove reakcije se sve ORILO! Gosti ne veruju šta gledaju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

HAOS

DRAMA USRED KAFIĆA: Uzela dečku telefon i UŠLA U PORUKE! Zbog njegove reakcije se sve ORILO! Gosti ne veruju šta gledaju! (VIDEO)

Žena -

Kada je influenserka Jeri Kruz Varela uzela telefon svog dečka kako bi proverila s kim se dopisuje, ceo kafić se orio do njihove svađe.

Iako mnogi smatraju da je za sopstveni mir najpametnije ne dirati mobilni telefon svog partnera, ova meksička influenserka koju prati tri miliona se s tim očigledno ne bi složila.

S obzirom na popularnost koju je tamo stekla i pod nadimkom Jeri Mua, snimak koji je nastao pre nekoliko dana, ne prestaje da kruži internetom. Dvadesetogodišnja influenserka je glavni akter drame jer se na javnom mestu posvađala sa svojim dečkom, Brajanom Vilegasom.

Povod za obračun je prevara, a kompletni incident zabeležio je gost kafića, koji je sedeo par stolova od njih. Sve je nastalo kada je Jeri uzela svom dragom mobilni telefon i počela da proverava poruke.

Uočila je dopisivanje sa drugom devojkom, a ako je suditi po snimku, to joj se uopšte nije dopalo. Naprotiv, posle par ružnih reči, nastalo je gurkanje uz vrisku. Ono što je sve iznenadilo, to je da je momak otišao i seo u automobil njegove devojke, kao da se ništa nije dogodilo.

"Daj mi moje proklete ključeve, izlazi iz mojih kola", dobacivala je Jeri Mua, koja je nešto kasnije u obraćanju na društvenim mrežama priznala da je već imala problema sa svojim partnerom, ali i da je verovala kako to ipak nikad neće izaći u javnost.

"Neprijatno mi je što snimam ovaj video jer ne volim da pokazujem svoje negativne i tužne strane, ne volim da budem takva influenserka", rekla je influenserka.

(Kurir.rs)

06:56

ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU KURIR TV Novinarka i inspektor u verbalnom klinču zbog smrti Ksenije Pajčin, A SVE ZBOG MOTIVA UBISTVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track