DEVOJKA KOD GINEKOLOGA DOŽIVELA ŠOK: Nakon što nije imala odnose GODINU DANA, test krvi potvrdio da je u DRUGOM STANJU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/ gibson_sammi

NEVEROVATNO

DEVOJKA KOD GINEKOLOGA DOŽIVELA ŠOK: Nakon što nije imala odnose GODINU DANA, test krvi potvrdio da je u DRUGOM STANJU! (VIDEO)

Žena -

Devojka po imenu Samati Gibson, koja je postala veoma popularna na društvenoj mreži Tiktok bog svojih objava o konjima, podelila je priču, koja je mnoge ostavila bez teksta na pomenutoj mreži.

- Otišla sam kod lekara da izvadim krv i rekli su mi da sam trudna, iako nisam imala odnose duže od godinu dana - napisala je Samanta, otkrivajući da još uvek ne zna uzrok bola, Samanta je ispričala da su joj u bolnici izvadili krv, a zatim su je nazvali i saopštili joj da je trudna.

@gibson_sammi Had a real Jayne the virgin moment back then? Story time???#fypシ ♬ Twinkle Song - Miley Cyrus

- Rekla sam im da nisam trudna, bukvalno nisam imala odnose godinu ili dve, to je nemoguće. Dali su mi da uradim test za trudnoću, onaj na koji se mokri, a kada je rezultat bio negativan, rekli su da će mi ponovo izvaditi krv, za svaki slučaj - objasnila je devojka i dodala:

- Pretpostavljam da su pomešali uzorke krvi ili tako nešto jer nisam trudna i treba ponovo da idem kod lekara jer i dalje imam probadajući bol u stomaku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

16:13

Trudnoća povećava rizik od stvaranja kamena u bubregu: Evo šta savetuju lekari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track