MILICA JOKANOVIĆ ODUVALA INTERNET SVOJIM MODNIM IZDANJIMA: Princeza od znanja pokazala zanimljiv stil, a tek njene FRIZURE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

carica

MILICA JOKANOVIĆ ODUVALA INTERNET SVOJIM MODNIM IZDANJIMA: Princeza od znanja pokazala zanimljiv stil, a tek njene FRIZURE! (FOTO)

Žena -

Milica Jokanović ili kako je mnogi zovu "princeza od znanja" je tragač u kvizu "Potera" i svi već znaju koliko je opasna kada je opšta kultura u pitanju.

Milica Jokanović
foto: Printscreen/ RTS

Međutim, ona je sa svojim pratiocima na Fejsbuku podelila i nekoliko fotografija gde se vidi njen veoma eklektičan modni stil, a sve to upotpunjeno veoma smelim frizurama.

Kako se "Potera" snima avgusta, nije isključeno da su ovo kombinacije u kojima ćemo videti "princezu od znanja" kada bude počela nova sezona kviza.

Najpre je ispozirala u crno-beloj kombinaciji, napisavši "crno-bijeli svijet" pa je vrlo moguće da je aludirala na pesmu Prljavog Kazališta ili pak pokazala pripadnost određenom klubu, ali njen osmeh je bio prava kruna celog autfita. Ljudima se svidelo pa su komentari bili "prelepo" i "top".

Sledeća je bila "red power" iliti crvena moć kako je Milica napisala u opisu, a komentari i pohvale su se samo ređali.

"Lavici najbolje stoji crveno", "Pozdrav za najlepšu i najpametniju", "Ljubav" su samo neki od komentara., ačak joj je Tarik Filipović, poznati voditelj ostavio cvet u komentaru.

Sledeću fotografiju je nazvala "mozaik života" i svima je prvio u oči upala njena zanimljiva frizura i prelepe minđuše.

Milica je zablistala i na poslednjoj fotografiji gde je imala karakterističnu p'letenicu i elegantni crni komplet upotpunjen efektnim kaišem.

Može se reći da osim znanja, Milica ima i istančan ukus za modu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track