MONTESORI EDUKATIVNI KAMION: Za dečiju logiku, motoriku i učenje matematike kroz igru!
Foto: Promo

MONTESORI EDUKATIVNI KAMION: Za dečiju logiku, motoriku i učenje matematike kroz igru!

Žena -

Ovo je jedna od korisnijih igračaka koje možete da priuštite svom ili nekom drugom važnom detetu, bilo da se radi o dečaku, bilo o devojčici. Jer on je i zabavan i edukativan. Dete svašta sa njim može naučiti i to igrajući se. Jako dugo drži pažnju i super je za različite uzraste. Pogledajte OVDE kako izleda ceo ovaj kamiončić.

Zašto je ovaj kamiončić koristan za decu?

Logika

Sa strane postoje rupe u obliku vozila, kao i drvena prevozna sredstva koja mogu da prođu kroz te rupe ako dete uspe da zaključi koji oblik rupe odgovara kom obliku autića. Dakle, primorani su da uključe svoje vijugice ako žele da reše ovaj zadatak, te samim tim možemo reći da ovaj kamiončić utiče na razvoj dečije logike.

Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo

Motorika

Svuda po kamiončiću postoje stazice po kojima se “voze” drveni autići, kao i žica nepravilnog oblika sa čijeg se kraja na kraj “prevoze” razni oblici. Radeći ovo, mališani će vežbati svoje prstiće, radiće na koordinaciji oko-ruka i vežbanju motorike.

Matematika

Na prednjem delu kamiončića nalazi se računaljka, kao i rotirajući delovi sa brojevima i računskim operacijama zahvaljujući kojima će dete naučiti da broji i da računa. Zahvaljujući ovom zanimljivom kamiončiću, shvatiće da matematika nije uopšte strašna, šta više zabavna je.

Ako vam se dopada i znate dete kojem će ovaj edukativni kamiončić izmamiti osmeh na lice, poručite ga koliko danas ili OVDE online ili telefonom na broj 011/6 888 999.

Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo

Sve je superšareno, ceo kamiončić je u veselim bojama. A vesele boje podstiču baš takvo raspoloženje – radost, smeh i zabavu. Za mlađe mališane, ovaj kamiončić je prilika da nauče boje, oblike, a interesantno je da može i da se vozi, odnosno vuče, jer ima drvene točkiće koji se zaista okreću.

Izrađen je od kvalitetnog drveta, a većina oblika je obla kako se dete ne bi povredilo prilikom igranja. Dodatni elementi su dovoljno veliki da deca ne mogu da ih ubace u usta.

Ako vam se dopada i znate dete kojem će ovaj edukativni kamiončić izmamiti osmeh na lice, poručite ga koliko danas ili OVDE online ili telefonom na broj

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track