MUŽ JOJ PRIZNAO DA JE NAKON PRVOG SEKSA HTEO DA URADI OVO! Žena BESNA i traži razvod: To je nešto NAJSTRAŠNIJE što sam ikada čula
Foto: Shuttertock

nije mogla da poveruje

MUŽ JOJ PRIZNAO DA JE NAKON PRVOG SEKSA HTEO DA URADI OVO! Žena BESNA i traži razvod: To je nešto NAJSTRAŠNIJE što sam ikada čula

Žena -

Žena je objasnila da je njen muž posle prvog seksa otišao na put i da nije bio dostupan tri nedelje. Pitala ga je da li je lagao da je na odmoru, a on je priznao da je za to vreme nameravao da je napusti.

seks
foto: Shutterstock

Par je u braku dve godine, a priznanje je stiglo kada su se vratili sa žurke i dok je njen suprug bio pod dejstvom alkohola. Anonimna žena je sve podelila na društvenoj mreži, tražeći podršku. Ona je dodala da joj je suprug rekao da je, uprkos tome što mu je bila odbojna, odlučio da joj pruži šansu.

- Pogledaj me sada! Ja sam najsrećniji čovek na svetu - rekao joj je.

Žena je u svom postu objasnila da je posle prvog seksa otišao na put i da nije bio dostupan tri nedelje. Pitala ga je da li je lagao da je na odmoru, a on je priznao da je za to vreme nameravao da je napusti, ali 'nešto jako' ga je nateralo da ponovo stupi u kontakt sa njom i kaže da je imao sreće jer je postala ljubav njegovog života.

Za njegovo priznanje je rekla da je to nešto najstrašnije što je ikada čula. Iako imaju sina, ona svakako želi da se rastane, a zakazala je i brakorazvodnu parnicu. Njen muž se odselio.

razvod, brak
foto: Shutterstock

Dok su je neki u komentarima podržali, drugi smatraju da je prerano odustala i da bi mužu trebalo da pruži drugu šansu, piše Miror.

- Ne preterujete i očigledno je da je to nešto što bi vam zauvek ostalo u srcu ako ostanete u braku - bio je jedan komentar.

- Mislim da treba da pustiš muža da objasni. Ponekad biramo pogrešne reči i kažemo nešto što ne mislimo – dodao je drugi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:30

PRIČALO SE DA JOJ JE BRAK PUKAO ZBOG S*KSA SA KOLEGOM NA VEŠ-MAŠINI: Glumica konačno progovorila o frajerima NIŠTA NIJE KRILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track