VELIČINA JE IPAK BITNA: Otkriveno koliki treba da vam bude PONOS da biste zadovoljili ženu! Ova dužina najviše prija lepšem polu!
Foto: Profimedia

a šta vi mislite?

VELIČINA JE IPAK BITNA: Otkriveno koliki treba da vam bude PONOS da biste zadovoljili ženu! Ova dužina najviše prija lepšem polu!

Žena -

Da li je veličina bitna jedno je od glavnih pitanja muško - ženskih odnosa. I dok većina žena tvrdi da im veličina polnog organa njihovog partnera nije važna, istraživanja pokazuju malo drugačije rezultate.

penis, loš seks, problemi, muškarac, seks
foto: Profimedia

Studija u kojoj je istraživana ova tema obuhvatila je iskustvo 4.761 žene, koje su se prisetile veličine polnog organa svog poslednjeg seksualnog partnera, a istraživači su ih pitali da li su mogle da dožive vrhunac čistom penetracijom, dakle bez ručnog stimulansa. Sajt "Big One Dating", koji je sproveo istraživanje, uporedio je odnos između postignutih orgazama kod žena i veličine penisa kao bi otkrio šta je najčešće "delovalo" i dovelo do vrhunca.

Njihovo otkriće sugerišu da je najbolja veličina za žene, kad je reč o postizanju orgazma, ni manje ni više nego 19 cm. Ako je alatka veća od toga, manje su šanse za orgazam. U stvari, muškarci čiji penis je dug 27 cm su uspeli da zadovolje 30 odsto žena, a što je pošlo za rukom (tačnije organom) i onima koji imaju 10 cm.

Penis, muškarac, lupa
foto: Profimedia

I mada se polni organ od 7 cm smatra mikropenisom, četvrtina ispitanih žena rekla je da je bila zadovoljna seksom sa muškarcima koji su ga imali. Da stvari nisu potpuno beznadežne za one koje je priroda debelo uskratila, pokazuje i ova studija. Jedan od 10 muškaraca čiji "vršnjak" iznosi oko 3 cm je uspeo da dovede ženu do vrhunca.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track