PORUKA KOJA JOJ JE PREOKRENULA ŽIVOT: Dojila sam bebu staru nekoliko sati, a onda sam pogledala dečkov telefon i ZGRANULA SE!
Foto: Printscreen Tik Tok

PREKO OVOGA NIJE MOGLA DA PREĐE

PORUKA KOJA JOJ JE PREOKRENULA ŽIVOT: Dojila sam bebu staru nekoliko sati, a onda sam pogledala dečkov telefon i ZGRANULA SE!

Žena -

Devojka je podelila na svom TikTok profilu video u kom govori kako je saznala da je dečko vara, i njen snimak je videlo preko 10 miliona ljudi. Kada pogledate i vi, biće vam jasno odakle ova brojka.

- Dojila sam svoje novorođenče, staro samo nekoliko sati, kada su me babice zamolile da zapišem vreme kada sam ga nahranila. Uzela sam telefon svog dečka, koji je u tom trenutku spavao, kako bih proverila koliko je tačno sati - počela je priču ova plavuša.

Trenutak kasnije na snimku vidimo skrinšot ekrana njenog momka na čijoj je pozadini beba, ali i poruka druge žene.

@aubrecita I know—I can’t believe he let his battery get that low either #babydaddyproblems #postpartum #formerteenmom ♬ original sound - kooze

- Dođi da se mazimo - poslala mu je izvesna Marisa. A, ako ste pomislili da je ovo sve što je videla u telefonu, prevarili ste se.

Ova majka je videla i poruku svog partnera koju je poslao jednom prijatelju, a koja glasi:

"Beba ne liči na mene“.

Ona je u narednim snimcima odgovarala na pitanja pratilaca "da li su još uvek zajedno“, otkrivši da se sve odigralo pre devet godina, i da je zahvalna jer se nije udala za oca njenog deteta, kao i da mu nikada nije oprostila prevaru.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track