JEDNA POZA ZALUDELA MILIONE PAROVA ŠIROM SVETA! Poseban užitak koji doživite ovom tehnikom nikada niste ISKUSILI: Oduševićete se
Foto: Shutterstock

FANTASTIČNO

JEDNA POZA ZALUDELA MILIONE PAROVA ŠIROM SVETA! Poseban užitak koji doživite ovom tehnikom nikada niste ISKUSILI: Oduševićete se

Žena -

Standardni seksualni položaji, poput klasične misionarke, deo su seksualnog života svih ljudi, no nikada nije loše malo osvežiti svakodnevnicu i začiniti je novim pozama.

Svet je zaludela jedna koja je potpuno drugačija od svega na šta ste do sada navikli.

seks
foto: Shutterstock

Da bi isprobali tehniku koitalnog poravnanja treba da zauzmite klasičan misionarski položaj, ali onda neka se vaš partner postavi malo više nego što je uobičajeno: njegove grudi bi trebalo da budu otprilike u ravni sa vašim ramenima. Odavde on polako ulazi u vas, ali samo pomoću vrha penisa.

Veći deo njega tada se, umesto da prodire, oslanja na vašu vulvu. Zatim se ljulja gore-dole, pomerajući vrh svog penisa unutra i uz vas, u isto vreme kada se trlja vaš klitoris.

(Kurir.rs/Womanshealth)

Bonus video:

03:41

BIO SAM NA 20 PRAJDOVA, NIKAD NISAM VIDEO SEKS! Savić za Kurir TV: Ono što se objavljuje po društvenim mrežama su FOTOMONTAŽE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja