SKINITE SALCE SA STOMAKA: Ovo su NAJLAKŠE, a EFIKASNE vežbe za trbušnjake!
Foto: Promo

SKINITE SALCE SA STOMAKA: Ovo su NAJLAKŠE, a EFIKASNE vežbe za trbušnjake!

Žena -

Salce na stomaku se, pored redukovane ishrane, rešava vežbanjem. Koje vežbe su najbolje da se istopi salce na stomaku? Svakako trbušnjaci. Kako je najbolje raditi ih, a da budu superefikasni – pogledajte OVDE.

Da bi se podveli pod pravilne, trbušnjaci treba da se rade tako da se noge ne odižu sa poda prilikom podizanja. Međutim, to nije uvek lako. Razume se da vam ne može neko uvek držati noge, kao i da ne možete ređati po njima brojne teške stvari. Bilo bi dobro kada bi postojalo nešto za šta možete da zakačite noge i tako ih sprečite da se podižu dok radite trbušnjake. Zapravo, postoji nešto što se baš tako i zove – držač za noge za trbušnjake.

Sjajno je imati ga ako praktikujete da vežbate kod kuće. Za njega samo zakačite noge i nesmetano vežbate. Pritom je obložen finim mekim sunđerom da vas ne bi žuljao, da biste mogli da se koncentrišete samo na vežbanje. A kako on stoji na zemlji, šta ga drži? Vakuum! Da, fiksira se vakuumom, pa to znači da ga možete staviti bilo gde u kući/napolju i skloniti sa strane da vam ne smeta kada ne vežbate.

Postoji li ovaj držač za noge negde kod nas da se kupi? Da, svakako – OVDE može online da se poruči ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Iako je najpre predviđen da za njega zakačite noge, takođe ga možete staviti i iznad glave, zakačiti se rukama i dizati noge gore. Može vrlo dobro da posluži i za sklekove, kao i za plank.

Na internetu možete da pronađete raznolike vežbe, a ovo su samo neke od najviše praktikovanih sa ovim držačem (OVDE može online da se poruči, a može i pozivom na 011/6 888 999):

Hangar
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track