NATALIJA JE BILA SIROMAŠNA KONOBARICA KADA JE UPOZNALA MOĆNOG PRINCA: Udala se bogato, ali onda se BAJKA pretvorila u noćnu MORU!
Foto: Profimedia

tužno

NATALIJA JE BILA SIROMAŠNA KONOBARICA KADA JE UPOZNALA MOĆNOG PRINCA: Udala se bogato, ali onda se BAJKA pretvorila u noćnu MORU!

Žena -

Natalija Alijeva bila je skromna i lepa devojka iz Belorusije kada je upoznala arapskog princa.

Nakon samo sedam dana poznanstva on je odlučio da je oženi, a iako se mnogima na prvi pogled njena priča učinila poput one o "Pepeljuzi", zapravo je prava istina bila daleko od idilične bajke.

šeika Saida bin Maktuma al Maktuma
foto: Profimedia

Cela priča je započela 2007. kada je Natalija radila kao konobarica u hotelu u Minsku. Tog dana se u Belorusiji održavalo takmičenje u streljaštvu, a koje je došao da pogleda i šeik Said bin Maktum al Maktum, a koji je jedan od najbogatijih ljudi Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Šeik Said je sin bivšeg kralja, Maktuma bin Rašida Al Maktuma, i unuk vladajućeg monarha. On ne samo da je princ, već je i milijarder sa procenjenim bogatstvom od nekoliko milijardi dolara. U Dubaiju, princ poseduje trkački klub i fudbalski klub.

šeika Saida bin Maktuma al Maktuma
foto: Profimedia

Lepu Nataliju, zanosnu brinetu velikih očiju, šeik je odmah uočio i odlučio je da je učini svojom ženom. Beloruskinja je tada imala 19 godina i 11 godina mlađa od svog muža.

Ljubav je planula momentalno, a Nataliji se isprva činilo kako živi svoj san. No, ubrzo je postalo jasno kako je njen životni slučaj primer one uzrečice - "pazi šta želiš da ti se ne bi ostvarilo".

Već nakon nedelju dana od trenutka upoznavanja šeik je oženio Nataliju, a pre samog vjenčanja tražio je dopuštenje njenog oca da je oženi. Porodica je bila oduševljena predlogom, no ispostavilo se da su ćerku poslali u pakao, a ne u raj.

Pre venčanja iz bajke, Nataša je imala prvi i jedini put da izjavi svoja osećanja novinarima:

- Ne mogu mnogo da pričam o tome privatno, jer Said ne želi da to iznese u javnost. Ali moj život se pretvorio u bajku.

Pepeljugina majka Lilija je rekla:

šeika Saida bin Maktuma al Maktuma
foto: Profimedia

- Vidim svoju ćerku i zeta srećne, to je najvažnije. On je pošten, inteligentan, učtiv i dobro obrazovan čovek. Prinčevo bogatstvo nije moja briga. Nisam tip koji ćerku prodati za novac.

Par je živeo u Dubaiju, a Natalija je počela da živi u vili od preko 1000 soba i sa skoro 300 kupatila, a dobila je i garderober krcat dizajnerskom odećom i privatne vozače. Međutim, kada se udala za šeika Natalija ipak nije znala jednu bitnu stvar - ona mu je bila druga žena.

Tu je informaciju šeik njoj prećutao, a ona je ostala zgrožena činjenicom da će morati da deli supruga s još jednom ženom. Ipak, nije imala izbora pa je morala da se privikne na situaciju ako je želela da zadrži život okupan luksuzom.

Tako je rodila šeiku sina i promenila ime u Ajša al Maktum. S vremenom je njen odnos sa suprugom sve više propadao i urušavao se, a poseban problem u odnosu predstavljale su im kulturološke razlike. Naime, Natalija nije mogla da se pomiri s činjenicom da u zemlji u koju je došla žene nemaju pravo glasa i da su građani drugog reda.

Sukobi sa šeikom doveli su do toga da je on 2015. oženio i treću ženu, a stvari u porodici za Nataliju su postali još gori. Rodila je i ćerkicu, a sina joj je šeik oduzeo kako ne bi na njega svojim razmišljanjima I mentalitetom negativno uticala. Iako i dalje živi u zlatnom kavezu od palate, Natalija je odsečena od porodice i živi praktično sama sa svojom ćerkom.

šeik Ahmed bin Said al Maktum, Ahmed bin Said al Maktum
foto: Profimedia

Definitivna pouka njene životne i ljubavne priče je ta da nije zlato sve što sija, piše Story.hr.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:34

BOŽE PRAVDE U ABU DABIJU Šeik Muhamed bin Zajed objavio video posete Vučića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track