SAZNALA DA JE VARA NA BIZARAN NAČIN! Otišao da pije sa društvom, a narednog jutra stiglo je JEDNO OBAVEŠTENJE i to je bio KRAJ!
Foto: Printscreen

nikad nećete pogoditi kako!

SAZNALA DA JE VARA NA BIZARAN NAČIN! Otišao da pije sa društvom, a narednog jutra stiglo je JEDNO OBAVEŠTENJE i to je bio KRAJ!

Žena -

Jedna TikTokerka zamolila je dame da u što većem broju javno ispričaju kada su primetile da im je veza pred krajem. Nađa je jedna od devojaka koja je pristala da iznese svoje iskustvo o raskidu jedne veze, a to iskustvo bilo je prilično šokantno.

- Dečko je izašao u grad sa momcima. Vratio se u zoru, a ujutro dok sam mu pravila doručak, čula sam notifikaciju na aplikaciji za kondiciju i skidanje kilograma koju zajedno delimo. Nije mi bilo jasno zašto se čuje, a onda sam videla da me obaveštava je neko od nas dvoje u periodu od 2 do 3 ujutro te noći izgubio 500 kalorija - ispričala je Nađa.

Kako je ona u to vreme spavala, a dečko nikad ne pleše po klubovima niti je bilo kako aktivan osim što pije pivo sa drugovima po pabu, zbala je šta to tačno znači i da ju je te noći prevario.

- Servirala sam mu doručak kako dolikuje prema saznanju - poručila je Nađa.

Ljudi su u komentarima bili oduševljeni načinom kako je saznala da je prevarena.

- Nisam znala da aplikacija za brojanje kalorija može i tako da doprinese učvršćivanju odnosno kraju veze - napisala je jedna TikTokerka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track