ŠALJE MUŽA NA SVETSKO PRVENSTVO, ALI NIJE SAVRŠENA ŽENA: Kupila mu karte za Katar, a kad vidite razlog shvatićete da je GENIJE!
Foto: profimedia

GENIJALNO

ŠALJE MUŽA NA SVETSKO PRVENSTVO, ALI NIJE SAVRŠENA ŽENA: Kupila mu karte za Katar, a kad vidite razlog shvatićete da je GENIJE!

Žena -

Svetsko prvenstvo u fudbalo će se konačno održati ove zime u Kataru, a mnogi muškarci širom sveta želeće da budu deo ovog važnog sportskog događaja.

Britancima će biti skupo da lete do bliskoistočne zemlje, tako da će zbog toga brojni fanovi ove najvažnije sporedne stvari na svetu u utakmicama uživati od kuće, ali jedna žena je odlučila da svom mužu pokloni najbolji poklon na svetu - letove i karte za Svetsko prvenstvo.

Svetsko Prvenstvo, Katar, Boginja
foto: Shutterstock

Žena po imenu Sara šalje svog supruga u Katar na dve nedelje gde on može da se prepusti svom fudbalu o kome svaki muškarac može da sanja, ali postoji motiv iza njenog velikodušnog poklona...

Odlučila je da se reši svog supruga, ne bi li mogla da uživa sa svojim ljubavnikom, sa kojim je već četiri meseca, tokom muževljevog svonedeljnog putovanja.

Sara, 42, iz Brajtona, nada se da će više videti svog misterioznog muškarca, koji takođe živi u Saseksu, dok je njen muž odsutan, a pošto je njen partner veliki fudbalski fan, on neće ništa sumnjati.

Ona je za "Daily Star" rekla:

- Mislim da se približava 4 meseca, počelo je u leto. Uz pritisak dece i porodičnog života tokom školskih raspusta, samo sam želela da uradim nešto za sebe bar jednom u životu. Da pobegnem od svega. Čula sam za ilegalne susrete na mreži i odlučila sam se za to.

seks
foto: Shutterstock

Na pitanje da li njen muž zna, Sara je rekla:

- Ne, ne, ne. On ne zna i nikada neće moći da sazna. Zato sam uzbuđena što ću ga ispratiti kako bih mogala malo da ostanem sama bez brige da će proći kroz vrata.

Sara je naglasila da je ovo njena prva afera i da "ne traži druge ljubavnike". Priznala je:

- Ova afera mi je dala potpuno novi život. Moj muž je čak u više navrata komentarisao koliko sam srećnija i manje pod stresom delovala poslednjih nekoliko meseci, jer jesam. Moj ljubavnik me razume na potpuno drugačijem nivou od mog muža. Između nas nema svakodnevnih životnih stresova kao što su čuvanje dece, računi, pritisci na poslu. Samo smo ja i on u našem sopstvenom balonu.

Seks
foto: Shuttertock

Mama je započela svoju aferu jer je htela da odahne nakon dugog leta sa mužem i decom. Uprkos svojoj aferi, Sara insistira da nikada neće rasturiti svoj brak. Ona je nastavila:

- Znam da zvuči loše, ali ne, ne bismo raskinuli. Imamo decu i jednostavno nisam mogla to da im uradim, to bi im slomilo srce. I još uvek volim svog muža. I njega bi slomilo da je znao. Ali ova afera mi je omogućila da ga cenim na potpuno drugačijem nivou nego ranije. I sećam se dobrih stvari koje sam uvek volela kod njega.

Govoreći o seksu sa svojim novim ljubavnikom, Sara je rekla:

- To je strastveno, uzbudljivo. Mogla bih da nastavim... Tako nešto nikad nisam imala sa svojim mužem, to je sigurno.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:41

BIO SAM NA 20 PRAJDOVA, NIKAD NISAM VIDEO SEKS! Savić za Kurir TV: Ono što se objavljuje po društvenim mrežama su FOTOMONTAŽE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track