EVO KOLIKO CENTIMETARA MUŠKARCI DODAJU SVOM ALATU! Mnogi lažu o veličini, ali da li ste znali da je to baš OVOLIKO? (ANKETA)
Foto: Profimedia

baš je veliki broj

EVO KOLIKO CENTIMETARA MUŠKARCI DODAJU SVOM ALATU! Mnogi lažu o veličini, ali da li ste znali da je to baš OVOLIKO? (ANKETA)

Žena -

Uobičajeno je verovanje da je veće uvek bolje i zato mnogi muškarci često lažu o veličini svog "alata", iako je to pogrešno.

Uprkos činjenici da mnoge žene kažu da više vole prosečnu veličinu, muškarci i dalje osećaju potrebu da dodaju sebi po koji centimetar, a prema istraživanju kompanije Innerbodi, potvrđena prosečna veličina penisa je 15,7 centimetara.

penis
foto: Profimedia

Njihovo istraživanje je otkrilo da svaki četvrti muškarac često preuveličava veličinu dodajući sebi i do 5 centimetara, a tri četvrtine žena reklo je da im je ova vrsta laganja odbojna.

Ovi nalazi sugerišu da muškarci pridaju veliki značaj veličini penisa, ali da li je to ženama zapravo važno?

Prema studiji, 35,4% žena kaže da veličina nije važna, a 39% kaže da je to važno samo ponekad. Studija iz 2016. pokazala je da žene smatraju veličinu opuštenog penisa privlačnom sve dok ne dosegne 7,6 centimetara, a sve što je duže od toga čini žene manje privlačnim. Sve u svemu, muškarci bi trebalo više da brinu o tome da lažu svoje partnerke nego o veličini, piše Dejli star.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track