HOSTESA MI NIJE DALA DA UĐEM U RESTORAN ZBOG BIZARNOG PRAVILA! Rasplakala se nakon ponižavajućeg INCIDENTA: Ovo je stašno!
Foto: Printscreen/Tik Tok

jadna devojka

HOSTESA MI NIJE DALA DA UĐEM U RESTORAN ZBOG BIZARNOG PRAVILA! Rasplakala se nakon ponižavajućeg INCIDENTA: Ovo je stašno!

Žena -

Žena koja je odlučila da ode sama na večeru naletela je na veliku nepravdu od strane restorana, a zatim je sve to zabeležila u video snimku.

Naime, ona je otišla sama na večeru, a kako je objasnila, i sama je bila skeptična da ode i pojede obrok sama za stolom, ali taman kad je "presekla", sačekao ju je šok. Na ulazu restorana bila je hostesa koja goste sprovodi do rezervisanih stolova. Žena ja na TikTok-u objavila snimak na kom se vidi kako joj hostesa govori da ne može da uđe zbog pravila i politike restorana.

restoran
foto: printscreen

Sve se desilo u Kaliforniji, u restoranu u kom se služi korejski roštilj, a ta činjenica naterala je mnoge korisnike da razumeju odluku restorana. Na samom ulazu, hostesa je ženi rekla da na večeru mogu doći najmanje dve osobe, a potom joj je pokazala papire na kojima piše ovo pravilo.

- Kada te restoran ne pušta da večeraš, jer si sama. Rečeno vam je da sledeći put dovedete prijatelja. Možda sam samo gladna i emotivna, ali ja sam se rasplakala u kolima - napisala je žena u opisu snimka, ističući da je nakon 15 minuta razmišljanja jedva odlučila da ipak ode sama u restoran.

- Zaista sam želela da platim i za dodatnu osobu. Cele nedelje sam žudela da pojedem korejski roštilj - dodala je, a korisnici su imali podeljena mišljenja.

"Da, nažalost, ali ovo pravilo važi za većinu restorana u kojima se služa korejski roštilj", "Koje s*anje", "Ljudi, šta vam je, ovo je korejski roštilj. Kuvari pripremaju mnogo mesa, soseva, priloga i nema smisla da sve to rade za jednu osobu", glasio je jedan deo komentara.

@sunshine_inthekitchen When the restaurant doesn’t let you dine in because you’re a party of 1. And you’re told next time bring a friend ☹️? maybe I’m just hungry and emotional but I definitely cried in my car :( #rude ♬ original sound - Sunshine Chavez

Drugi korisnici nisu mogli da veruju da postoji politika koja podrazumeva da se ljudima ne dozvoljava da jedu sami.

"Kao neko ko voli da jede sam, ne dopada mi se ovo", "Ovo je ponižavajuće", "Ako imam da platim, šta se koga tiče sedim li sam ili sa nekim", "Kakva budalaština", glasili su komentari pojedinih korisnika.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:05

Zavirite u restoran koji su iznajmili Bojana i Mirko

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track