OVOJ BAKI IZ BEOGRADA APLAUDIRA CEO INTERNET: Kad su videli šta je izvadila iz kese i dala momcima koji rade, svi su se raznežili!
Foto: Printscreen Instagram

DIRLJIVO

OVOJ BAKI IZ BEOGRADA APLAUDIRA CEO INTERNET: Kad su videli šta je izvadila iz kese i dala momcima koji rade, svi su se raznežili!

Žena -

U moru crnih vesti i mračnih i negativnih sadržaja na društvenim mrežama, jedna baka iz Beograda uspela je da razneži i najtvrđa srca.

Snimak koji kruži društvenim mrežama, a koji je objavljen na Instagram stranici "Belgradians" nastao je ispod jednog beogradskog nadvožnjaka, a glavni akter je jedna divna baka.

Ona je naime prolazeći pored mladića koji je postavljao grafit, na trenutak zastala, a ono što je uradila raznežilo je sve ljude koji su pogledali snimak.

Baka je iz kese izvadila flašicu soka i ostavila uz komentar da treba da se osveže i dodala je: "Ma, imam ja sebi" i pokazala drugu flašu soka.

Snimak koji je izazvao ono najlepše u ljudima zabeležen je ispod beogradskog nadvožnjaka. Naime, dok je mladić postavljao grafit pored njega je prošla baka koja je na trenutak zastala.

Izvadila je iz kese flašicu soka i ostavila je uz komentar da treba da se osveže i dodala je: "Ma, imam ja sebi" i pokazala drugu flašu soka.

"Duša draga", "Živele bake", To je duša"... Ovo su reči kojima su opisali baku koja je svojim gestom pokazala da još uvek ima velikih ljudi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:40

Baka Miladija pravi crepulje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track