SVE ODVRATNE TAJNE HOTELSKIH SOBA! Bivša radnica LUKS smeštaja otkrila užasne priče o HIGIJENI: Biće vam muka kada čujete ISTINU
Foto: Printscreen

odvratno je

SVE ODVRATNE TAJNE HOTELSKIH SOBA! Bivša radnica LUKS smeštaja otkrila užasne priče o HIGIJENI: Biće vam muka kada čujete ISTINU

Žena -

Džanesa Ričard iz Kanade radila je u jednom vrlo luksuznom hotelu, pre nego što je postala mama, a onda je rešila da progovori o svim užasnim stvarima koje nismo znali o hotelima. Zbog svojih iskrenih smernice, postala je veoma popularna na TikToku, gde ima svoj profil pod nazivom „Ispovesti bivše hotelske radnice“.

- Želim samo da napomenem da je ovo zasnovano na mom ličnom iskustvu i hotelu u kojem sam radila. Nisu svi hoteli ovakvi - naglasila je odmah na početku Džanesa.

Hotel
foto: Printscreen

Prvo pravima koje morate poštovati, kada odsednete u nekom hotelu je:

- Nikad, i ponavljam, nikada ne hodajte bosi po tepisima! Iako se usisavaju između odsedanja svakog gosta, osoblje ih retko pere i dubinski čisti. A kad kažem retko, mislim možda jednom godišnje… Zato uvek nosite čarape ili papuče - upozorava.

I dodaje da hotel nikada ne rezervišete preko posrednika, jer ne znate šta ćete dobiti.

- Ukoliko je moguće, smeštaj direktno bukirajte preko hotela, ako rezervišete preko treće strane, vaša soba i tip sobe nisu zagarantovani - objasnila je ona.

Nikako ne preporučuje da pijete iz čaša koje dobijete u sobi.

- Ne bih preporučila da pijete iz tih čaša. Često se ne menjaju između gostiju, sve dok „izgledaju“ čisto“. Ako je vidljivo da su korišćene, biće očišćene i zamenjene čistim, ali ako izgledaju kao da ih nisu dirali ili da nisu iz njih pili, ostaviće to za sledećeg gosta - rekla je Džanesa.

Potom se osvrnula i na posteljinu.

- A pre nego što zatražite set čistih čaša, pregledajte i jorgan – da li je čist? Ispostavilo se da ni jorgani nisu tako čisti kao što biste očekivali. Većina hotela, ne peru svoje jastuke i jorgane“. Oni ih peru možda jednom godišnje što je stvarno je***o odvratno - sa nevericom priča ova bivša radnica u hotelu.

@janessarichard Reply to @keepfocus2021 Why I quit the hotel industry! Leave your questions below ? #canadianmamas #momlife #toddlermom #pregnant #pregnancy ♬ LOTUS FLOWER BOMB x YRN - Michael Napiza

Ostali korsnici TikToka su se složili i te kako sa Džanesom, a komentari sa sličnim iskustvoma se nižu u velikom broju ispod njenih objava, samo neki od njih su:

- Ne, ovako je u svakom hotelu - dodao je jedan bivši zaposleni.

- Nedovoljno zaposlenih koji su nedovoljno plaćeni, ovo je rezultat - usaglasio se još jedan korisnik.

Činilo se da je jedan korisnik primetio problem prljavog tepiha:

- Ljudi me ismevaju jer nosim hotelske papuče, a sada su moje sumnje potvrđene, hvala!

- Novostečeni strah od hotela posle svih ovih priznanja - prokomentarisao je još neko.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Češka policija opkolila hotel u kom odsedaju srpski košarkaši (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track