NISAM OČEKIVALA DA ĆU IMATI NAJBOLJI SEKS U ŽIVOTU SA 83! Baka iskreno o vezi sa mlađim tipom: Potrošili celu tubu LUBRIKANTA!
Foto: Printscreen

BILA JE ISKRENA

NISAM OČEKIVALA DA ĆU IMATI NAJBOLJI SEKS U ŽIVOTU SA 83! Baka iskreno o vezi sa mlađim tipom: Potrošili celu tubu LUBRIKANTA!

Žena -

Penzionerka Iris Džons (83) već tri godine uživa u strastvenom ljubavnom životu sa svojim mnogo mlađim dečkom Muhamedom Ahmedom Ibrihamom (37), prenosi Miror.

Baka, koja je postala slavna nakon što je opisala svoj čudan seksualni život u emisiji "This Morning" na ITV-u, otkrila je da i dalje ima najbolji seks u životu sa svojim ljubavnikom, 46 godina mlađim od nje. Iris tvrdi da je posle tri godine njihova veza i dalje veoma vruća.

Iris Džons
foto: Printscreen

Pre godinu dana šokirala je sve kada je u emisiji „This Morning” otkrila da joj je omiljena pozicija u seksu doggy stile. Voditelje Filipa Šofilda i Holi Viloubi ostavila je bez teksta kada im je rekla:

- Moja koža je veoma tanka. Muhamed mora da bude oprezan kada me zgrabi. Cepa mi kožu, a koža na mojim nogama je veoma, veoma tanka. Kada je u pitanju vođenje ljubavi, to može biti bolno. Mogla sam da završim na hitnoj sa ogrebotinama na koži, ali mi smo taj problem rešili jer to ponekad radimo kao psi.

Gledaoci su verovatno pocrveneli u licu kada je Iris rekla da je njihov prvi seks bio "veoma grub".

- Niko me nije tako 35 godina i ponovo sam se osećala kao devica. Koristili smo celu tubu lubrikanta - istakla je ona.

Iris je upoznala Muhameda na Fejsbuku 2019. U razgovoru za časopis "Closer" tri godine kasnije, rekla je:

- Nisam očekivala da ću imati najbolji seks u svom životu sa 83 godine, ali se svakako ne žalim. Muhamed me održava mladom – posebno ispod čaršava.

Ajrisina porodica može biti iznenađena što je njena veza sa 47 godina mlađim muškarcem i dalje jaka, pošto je prethodno upozorena da bi on mogao biti sa njom zbog njenog novca, ali baka insistira da Muhamed ne želi njen novac niti traži pasoš za Britaniju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:18

BAKA PRASE STIGAO U 29. NOVEMBAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track