ŽENA UHVATILA MUŽA I LJUBAVNICU NA DELU! Svi mislili da će leteti perje, ali SUPRUGA povukla CARSKI potez, a ona je ostala NEMA
Foto: Printscreen/TikTok

faca

ŽENA UHVATILA MUŽA I LJUBAVNICU NA DELU! Svi mislili da će leteti perje, ali SUPRUGA povukla CARSKI potez, a ona je ostala NEMA

Žena -

Ovaj video se pojavio na Reditu da bi bio obrisan, a sada ga korisnici masovno dele na TikToku jer je žena postupila carski i dostojanstveno u prilici kada mnogo izgube glavu. Mnogi su se složili da je ovo najbolja osveta onih koji su prevareni.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen Tik Tok

Naime ovaj čovek je svojoj supruzi rekao kako da "ide da gleda utakmicu sa prijateljima", a zapravo je otišao na lokaciju koja je oko tri sata vožnje udaljena od mesta u kom živi.

Mnogi su očekivali pravi skandal, korisnici društvenih mreža komentarišu hladnoću u ženinom glasu. Kada se pojavila, ljubavnica nije skidala osmeh sa lica, a onda je usledio razgovor najnormalnijim tonom.

Supruga: "Šta se dešava?". Suprug: "Večeramo". Supruga: "A ko si ti?". Ljubavnica: "Ja sam prijateljica". Supruga: "Prijateljica s posla ili...?". Ljubavnica: "Da, ja sam prijateljica". Supruga: "Dobro. Ja sam mu supruga. Koja si ti vrsta prijateljice?". Suprug: "Radimo zajedno". Supruga: "Znaš li da su naša deca večeras planirala da odu na noćenje dok se vi nalazite u tri sata udaljenom Bel Airu? Jesi li znala za to? Deca?! Jesi li znala? Odvratna si, odvratna".

Nakon ove rečenice, ljubavnica je skinula osmeh sa lica, dok je suprug samo odlučio da ustane i ode. Brojni korisnici pohvalili su reakciju supruge, koja je normalnim razgovorom rešila situaciju, a neki su tvrdili da je prijateljica znala da ima ženu, a drugi su bili mišljenja da nije imala pojma.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track