MLADA PO SVAKU CENU HTELA VISOKU PUNĐU, PA ZALEPILA UŠI: Frizerka izvela TRIK koji je mnoge oduševio, a neki su se ZGROZILI!
Foto: Instagram/mimartins_hair

SNAŠLA SE

MLADA PO SVAKU CENU HTELA VISOKU PUNĐU, PA ZALEPILA UŠI: Frizerka izvela TRIK koji je mnoge oduševio, a neki su se ZGROZILI!

Žena -

U očajničkoj želji da izgleda savršeno na dan svog venčanja, jedna mlada iz Brazila zalepila je svoje klempave uši za glavu jakim lepkom, skrivajući njihov pravi oblik u nadi da će postići savršenstvo za veliki dan.

- Današnja mlada je tražila visoku punđu, ali nije htela da se vidi koliko joj štrče uši - napisala je frizerka Mi Martins u naslovu svog viralnog videa na Instagramu, koji prikazuje ovaj trik.

U snimku, koji je prikupio neverovatnih 20,2 miliona pregleda, Mi Martins je pokazala malu tubu suprelepka pre nego što je skinula čep i namazala zadnji deo uha mlade Lorene Mendes.

mlada
foto: Printscreen Instagram

Martins je zatim pritisnula pozadinu uha s lepkom na glavu mlade, držeći uho na mestu kako bi ostalo u novom položaju.

I nakon što je uho ostalo zalepljeno, mlada ga je još jednom dobro pritisnula kako bi ostalo tik uz glavu.

Frizerka je potom zaključila da je buduća gospođa sama sebi godinama super lepila uši.

- Ona sama već neko vreme koristi ovu tehniku za ​​lepljenja ušiju - Martins je objasnila u naslovu posta, koji je sadržao snimke mlade pre i posle lepljenja ušiju.

- Ni danas nije bilo ništa drugačije na njenom venčanju - dodala je.

No, dok je buduća supruga blistala od radosti zbog svog novog izgleda, ljudi koji su pogledali video nisu pozitivno reagovali, preneo je New York Post.

- Ovo nije normalno - napisao je komentator na Instagramu.

- Nikada ne bih skrivala ništa svoje, ma koliko god to ne bilo savršeno - napisala je jedna devojka ispod videa.

mlada
foto: Printscreen Instagram

Drugi su trik s lepkom smatrali apsurdnim i zverstvom.

No, neki manje osuđujući pohvalili su ovaj trik, pa čak i priznali da su izveli lepljivu vratolomiju na svoj veliki dan.

- Isto to sam uradila za svoje venčanje - napisala je jedna žena i dodala: "Imala sam san da nosim punđu i krunu i nisam želela da dozvolim svojim klempavim ušima da mi unište san".

- Ova tehnika vredi milione - napisala je još jedna.

mlada
foto: Printscreen Instagram

Kako skinuti superlepak s kože?

Obično možete ukloniti lepak na jedan od ova dva načina:

Utrljajte masnoću koja je bezbedna za kožu oko područja na kom je superlepak. Probajte ulje za ruke, mineralno ulje, vazelin ili biljno ulje jer ono razbija cijanoakrilnu vezu. Nakon što ste umasirali ulje u kožu, pokušajte nežno da povučete lepak. Ako još ne možete da ga odlepite, probajte s acetonom.

mlada
foto: Printscreen Instagram

Skidač laka za nokte s acetonom obično deluje, ali jako šteti koži. Proizvodi na bazi acetona ukloniće superlepak s kože, ali mogu kožu da učine suvom, ispucalom i nadraženom. Koristite najmanju moguću količinu i nemojte ga mešati s drugim hemikalijama. Cleveland Clinic savetuje da nakon što superlepak otpusti, operite kožu sapunom i vodom. Zatim nanesite gustu hidratantnu kremu bez mirisa.

Šta ne raditi kada uklanjate superlepak?

Kada je reč o uklanjanju superlepka s kože, strpljenje je ključno. Nemojte pokušavati na silu da povučete kožu. Mogli biste da je povredite i završiti s bolnom crvenom oteklinom. I nemojte koristiti oštre predmete poput žileta.

mlada
foto: Printscreen Instagram

Ako oštetite kožu prilikom uklanjanja lepka s nje:

  • Ne stavljajte nikakve hemikalije na to područje.
  • Operite povređenu kožu blagim sapunom i vodom.
  • Na povredu nanesite vazelin.
  • Stavite flaster i pustite da zaceli.

(Kurir.rs/ New York Post/ 24sata.hr)

Bonus video:

00:35

SKANDAL NA SVADBI Mlada i kuma se očerupale zbog mladoženje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track