CELE GODINE NISAM KUPILA NIŠTA NOVO I UŠTEDELA BOGATSTVO: Ova mama ima GENIJALNE SAVETE kako da što manje trošite (VIDEO)
Foto: Printscreen Tiktok

TRIKOVI

CELE GODINE NISAM KUPILA NIŠTA NOVO I UŠTEDELA BOGATSTVO: Ova mama ima GENIJALNE SAVETE kako da što manje trošite (VIDEO)

Žena -

Jedna mama iz Britanije nije kupila ništa novo u 2022. godini. Njena kuća je puna polovnog blaga i predmeta. Obećala je da celu godinu neće kupovati ništa što je novo i uštedela je bogatstvo birajući omiljene već korišćene stvari.

Provela je godinu obilazeći lokalne prodavnice s polovnom robom i pretražujući vikend rasprodaje polovnih stvari kako bi pronašla novu odeću, nameštaj, pa čak i božićne poklone za najdraže.

Inflacija se brzo približava u Ujedinjenom Kraljevstvu i porodice čine sve što mogu kako bi smanjile troškove.

Ova mama redovno na TikToku objavljuje savete za uštedu energije i ideje za jeftine obroke na društvenim mrežama, a među trikovima koji su joj uštedeli novac pokazala je najbolje stvari koje je pronašla u lokalnoj prodavnici s polovnom robom.

U jednom videu pokazala je i zimsku odeću, čija je cijena manja od 2 funte po komadu.

- Prodaju sve za 2 funte - otkriva, pozirajući na TikToku s najnovijim popustima.

Gotovo sve njene vaze i detalji iz kuće potiču takođe iz prodaje polovnih stvari, često po ceni manjoj od 2 funte.

Njen stočić za kafu dolazi s Fejsbuk rasprodaje, a pampas trava s prodaje s parkinga.

Voli da obavi i božićnu kupovinu u second hand prodavnicama. Ima mnogo već sakupljenih predmeta i za decu. U jednom videu pokazala je i modne predmete koje je nabavila za ćerku, uključujući gotovo nove patike, torbe od oko 3 funte i topove od pola funte.

- Uštedite novac. Ne kupujte nove stvari - poziva pratioce, naglašavajući da možete da nabavite stvarno lepe stvari za kuću i odeću iz druge ruke.

- Otkažite pretplatu na e-poštu, izbrišite aplikacije za kupovinu i krenite napolje i pronađite neko blago iz druge ruke - predlaže ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:09

MUŽ HOĆE DA ŠTEDI, ŽENI NIJE JASNO ZAŠTO Evo kako se u komičnoj porodici geto planira štednja KUKU BIĆE NAM HLADNO KO U KAPELI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track