PRESTAO SAM DA SE DRUŽIM ZBOG PREKOMERNE TEŽINE: Sada mogu šta god hoću i ništa mi nije teško uz pomoć OVOGA!
Foto: Profimedia

PRESTAO SAM DA SE DRUŽIM ZBOG PREKOMERNE TEŽINE: Sada mogu šta god hoću i ništa mi nije teško uz pomoć OVOGA!

Žena -

Započeo sam svoj put mršavljenja jer je moja težina bila 119 kg... Rezultati testova krvi su mi pokazali visoke nivoe triglicerida, holesterola, lipida, itd. Tada sam shvatio da moram ozbiljno da promenim svoje navike u ishrani, ne samo zbog izgleda, nego i zbog mog zdravlja - kako fizičkog, tako i psihičkog, jer sam prestao da izlazim i družim se s ljudima!

Poručio sam Green Fit biljne kapi za mršavljenje i dobio niz korisnih saveta kako da brže smršam kojih sam se disciplinovano pridržavao.

Prvo, morao sam da se naviknem da pijem puno vode po ceo dan. Tada sam morao da se hranim zdravo, na šta uopšte nisam navikao. Sada sam svestan svakog malog komadića hrane koji sam stavio u svoja usta (Kalorije su važne! Čitajte etikete na kutijama!)

Uopšte nije bilo teško da napravim sve te promene, jer sam imao podršku Wellgreen tima. Pre sam se osećao frustrirano, tužno, pa čak i depresivno; svaki put kada bih se pogledao u ogledalo nije mi se dopalo ono što sam video. Nisam želeo da se slikam, odbijao sam da kupim odeću veličine 2XL ili 3XL, a veličina XL mi je bila preuska. Sada se osećam odlično, znam da sam zdraviji nego ikada - to i moji rezultati jasno pokazuju. Mogu šta god hoću i ništa mi nije teško!

Trudim se da se hranim zdravije, da se više krećem i naravno Green Fit kapi pijem redovno! Osećam se tako dobro, imam više energije i osećam se fleksibilnije.

Hoću da poručim svima koji ovo čitaju - samo napred, ti to možeš! Ako sam ja uspeo, svi će uspeti!

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Hangar
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track