DEČACI SU JE ISMEVALI U ŠKOLI ZBOG IZGLEDA: Danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE, a hladnu osvetu im servira uz OVU PESMU (VIDEO)
Foto: TikTok/baileyspinn

KAKVA TRANSFORMACIJA

DEČACI SU JE ISMEVALI U ŠKOLI ZBOG IZGLEDA: Danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE, a hladnu osvetu im servira uz OVU PESMU (VIDEO)

Žena -

Manekenka iz San Dijega, Bejli Spin, koja je između ostalog i veoma popularna na TikToku, kao dete je bila žrtva vršnjačkog nasilja.

Bejli su naime uglavnom ponižavali zbog fizičkog izgleda, a dečaci iz škole su je zvali na sastanak kako bi je ismevali.

Bejli je u međuvremenu drastično smršala i izrasla u prelepu devojku, te postala i manekenka. Na TikToku ima skoro 13 miliona pratilaca i nedavno je šokirala svoje fanove kad je objavila snimke kako je izgledala kao tinejdžerka.

"Da, to sam ja", napisala je Bejli kratko u opisu snimka na TikToku, a sve dečake koji su bili surovi prema njoj pozdravila je uz pesmu Džordža Majkla, "Careless Whisper".

Mnogi komentarišu da nikako ne mogu da veruju da je u pitanju ista osoba, a video je pregledan čak dva miliona puta.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:21

PEVAČICA U TRUDNOĆI SMRŠALA 7 KILA Marija Mikić: Novak Đoković i njegova braća odlično pevaju BABA I TETKA SU JOJ GLAVNA PODRŠKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track