ČISTA WC ŠOLJA ZA 10 MINUTA I MANJE OD 200 DINARA! Vodoinstalater otkrio svoj trik, pa oduševio ženu: Kupatilo BLISTA nakon ovoga!
Foto: Printskrin

savršen trik

ČISTA WC ŠOLJA ZA 10 MINUTA I MANJE OD 200 DINARA! Vodoinstalater otkrio svoj trik, pa oduševio ženu: Kupatilo BLISTA nakon ovoga!

Žena -

Prilikom čišćenja WC-a, mnogi zaboravljaju da detaljnu operu i vodokotlić, i spolja i iznutra.

Kada skinete poklopac vodokotlića u svom WC-u, nemojte se iznenaditi ako vas dočeka velika prljavština. Da, prilikom čišćenja šolje mnogi zaboravljaju da i on mora da se održava kako bi pravilno radio. Bez brige, ako reagujete na vreme, vodokotlić možete sami očistiti uz pomoć sastojaka koje već imate u kući i neće biti potrebe za profesionalnim intervencijama.

vodokotlić
foto: Profimedia

Na YouTube kanalu "Uradi sama - Ideje za kreativce", žena je otkrila trik za čišćenje vodokotlića i wc šolje koji joj je pokazao vodoinstalater.

Za čišćenje vodokotlića:

  • limuntus
  • boca sa raspršivačem
  • alkoholno sirće 9%

Na bocu staviti manji levak, pa u njega sipati oko 50 grama limunske kiseline, što je otprilike pola kesice. Zatim sipajte sirće i promešajte sve. Pre upotrebe ovog spreja, skinite poklopac sa vodokotlića.

Poprskajte sve delove vodokotlića, a zatim u vodu koja je unutra sipajte ostatak kesice limuntusa i litar sirćete. Bilo bi dobro da nakon toga ispustite svu vodu iz vodokotlića, a onda sipate vruću. Limunsku kiselinu i sirće ostavite da stoje sat vremena.

čišćenje, WC šolja
foto: Printskrin

Za čišćenje wc šolje

Isprskajte wc šolju ostatkom spreja. Miris ovog spreja nije baš prijatan, pa po želji u njega na početku možete dodati i neko eterično ulje. Kada isprskate celu wc šolju, ostavite da malo odstoji, a onda četkom dobro sve izribajte.

Ako vam se na obodu wc šolje stvara kamenac i pojavljuje se ono ružno crvenilo, možete dodatno naprskati wc papir i zalepiti na obode. Takođe ostaviti da odstoji, pa sunđerom prebrisati.

(Kurir.rs/Srbijadanas)

Bonus video:

07:25

KARAN: PRIŠTINA PLANIRA ETNIČKO ČIŠĆENJE SRBA! Potpukovnik o krizi na KiM: Evropska unije nije u stanju da reši probleme na Kosovu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track