GOSPOĐICE, MOJ JE DUGAČAK! Kamiondžija rešio da upozori sugrađanke na svoju veličinu: Jednom porukom nasmejao SRBIJU! (FOTO)
Foto: Profimedia

oduševio je sve

GOSPOĐICE, MOJ JE DUGAČAK! Kamiondžija rešio da upozori sugrađanke na svoju veličinu: Jednom porukom nasmejao SRBIJU! (FOTO)

Žena -

Gužva u saobraćaju i greške vozača definitivno spadaju u top tri mesta na listi situacija koje nam najviše izazivaju stres. Zato su mnogi vozači pronašli nove načine da upozore druge. Prilično su simpatični, pa njihovi potezi često preplave društvene mreže.

Ovoga puta, internet je preplavila fotka kamiona koji prenosi drva. Najveću pažnju dobila je poruka koju je ostavio, a koja glasi:

- Gospođe, gospođice i drugi, moj je dugačak 18 metara, molim, držite razmak.

kamion
foto: Printscreen

Simpatična poruka piše na tabli postavljenoj na zadnji kraj kamiona, koju je hrabri vozač slikao i postavio na Fejsbuk stranicu "Prometne zgode i nezgode". Poruka je nasmejala mnoge korisnike društvenih mreža, pa je kamiondžija za kratko vreme prikupio pozitivne komentare.

Zbog nedostatka prostora za parkiranje u Beogradu vozači često muku muče kako bi pronašli mesto gde bi mogli da ostave svoje vozilo. Iz godine u godinu automobila na ulicama glavnog grada ima sve više, te na razne načine pokušavaju da nadomeste nedostatak mesta za parkiranje, čak i na delovima na kojima to nije dozvoljeno.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:56

Zvezda filma Sivi kamion crvene boje Aleksandra Balmazović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track