UHVATILA SAM MUŽA I SESTRU GOLE NA GOMILI U SOPSTVENOJ KUHINJI: Žena doživela NAJVEĆU IZDAJU, a evo šta joj je bila PRVA REAKCIJA
Foto: Profimedia

ŠOK

UHVATILA SAM MUŽA I SESTRU GOLE NA GOMILI U SOPSTVENOJ KUHINJI: Žena doživela NAJVEĆU IZDAJU, a evo šta joj je bila PRVA REAKCIJA

Žena -

Neimenovana žena ostala je u potpunoj neverici nakon što je zatekla svog muža golog u kuhinji sa svojom sestrom, jedinom članicom porodice koja je uvek bila uz nju. Nesrećna žena, koja kuhinju opisuje kao svoj "ponos i radost", kaže da je samo nastavila da vozi nakon što je njih dvoje uhvatila gole, te da je odsela u hotelu, piše Mirror.

Ona je trenutno u šoku i slomljena srca, te ne zna šta bi dalje, a sestru i supruga blokirala je na svom mobilnom telefonu. Odbija da prihvati da se sve to zaista dogodilo i oseća se duboko izdanom od strane "dve najvažnije osobe" u svom životu.

Veza, Prevara, Varanje
foto: Profimedia

"Čim sam ih ugledala, sela sam u auto i otišla. Nastavila sam da vozim, samo vozim, vozim, vozim dok nisam pronašla hotel u kojem sam sad. Ne želim da verujem. Ne znam šta da radim. Moja sestra, moja jedina porodica i moj najbolji prijatelj, onaj koji bi trebalo da bude uz mene i podržava me.

"Moj muž, moja druga polovina, onaj koji bi trebao da me voli i poštuje. Dve najvažnije osobe u mom životu su sve uništile. Oboje sam ih blokirala na telefonu. Ne želim da slušam njihove bedne izgovore. Ne želim da se suočim s ovim. Želim da se vratim kroz vreme u jutro kada je sve bilo u redu", napisala je skrhana žena na Redditu.

Ne može da prihvati istinu

Objasnila je da je, kada je videla sestrin auto parkiran napolju nakon što je stigla kući ranije nego inače, jednostavno pretpostavila da je svratila da ostavi hranu koju je donela s posla. Ni u najvećem ludilu nije mogla da očekuje ono što je potom ugledala.

Prevara
foto: Profimedia

Nesrećna žena, koja je svojim novcem platila kuhinju, rekla je da sada "ne može da se pomeri", te je priznala: "Ako se pomaknem, to postaje stvarno i moram da prihvatim ono što sam videla i smislim šta sledeće uraditi".

Jedan korisnik Reddita ju je savetovao: "Odblokirajte ih i pustite da njihovi pozivi idu na govornu poštu. Isključite zvono za svakog od njih u svojim kontaktima. Na taj način možete da dobijete snimljeni dokaz njihovih izvinjenja. Možda će vam trebati ta vrsta dokaza za vaš razvod".

"Želim ti dobro i šaljem ti snagu. Platila si tu kuhinju, pobrini se da je zadržiš. Ako treba, prodaj kuću kasnije, ali se vrati i izbaci ih. Oni ne zaslužuju ništa drugo od tebe", glasio je jedan od komentara.

(Kurir.rs/ Mirror)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track