AKO IMATE NEREDOVAN I BOLAN CIKLUS: Evo kako da rešite problem na prirodan način!
Foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia.

AKO IMATE NEREDOVAN I BOLAN CIKLUS: Evo kako da rešite problem na prirodan način!

Žena -

U slučaju da znate da niste ostale u drugom stanju, onda će vas sasvim sigurno izostanak menstruacije ili njene obilnosti podosta zabrinuti. Očekivano je da se tako osećate, jer vam je to poremetilo rutinu na koju ste se navikli i jasno vam je da je to neki signal da se nešto dešava sa vašim zdravljem.. Neredovna menstuacija je uglavnom posledica sindroma policističnih jajnika. Ta pojava može da utiče i na to da žene teže ostanu u drugom stanju. Izuzev svega toga, ona utiče i na povećanje telesne težine, na pojavu akni, a može se desiti da kod nekih žena izazove gubitak kose i mnoge druge probleme. Ukoliko imate neke od ovih simptoma, u svemu tome vam može pomoći dijetetski suplement koji se u ovakvim situacijama odlično pokazao - Folinomel!

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa insulinskom rezistencijom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

Online kupovina, Hangar.rs, Universal Food, Folinomel, Jajnici, Miomi, Ciste, Policistični jajnici, Bol, Žena, Zdravlje, Sterilitet, Začeće
foto: Promo

* Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

– Reguliše menstrualne cikluse – Promoviše ovulaciju – Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj – Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći – Snižava insulin i glukozu – Snižava holesterol – Snižava upalu – Rešava problem mioma na materici – Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine – Smanjuje potrebe za određenim namirnicama – Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem

Preparat Folinomel možete naručiti klikom OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Dostava je besplatna.

**Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track