PLAVI SNOVI NA OBALI CRVENOG MORA: Iz čuvenog lanca Pickalbatros, stigao je još jedan fenomenalan hotel u Hurgadi
Foto: Promo

PLAVI SNOVI NA OBALI CRVENOG MORA: Iz čuvenog lanca Pickalbatros, stigao je još jedan fenomenalan hotel u Hurgadi

Žena -

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “more sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika, ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom.

1 A Travel, Egipat
foto: Promo

Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli, koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta.

1 A Travel, Egipat
foto: Promo

Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

1 A Travel, Egipat
foto: Promo

Albatros Blu Spa 5* se nalazi u Memši, oko 6km od aerodroma.

Hotel je otvoren u septembru 2022. godine, deo je poznatog lanca Pickalbatros i predviđen je samo za goste starije od 16 godina. U ponudi ima 318 smeštajnih jedinica, veliki izbor sportskih aktivnosti, a gostima je na raspolaganju i nekoliko barova i restorana. Moramo imati u vidu da je hotel otvoren sredinom septembre, pa je stoga još uvek u fazi soft-opening, što može značiti da pojedini sadržaji hotela neće biti otvoreni.

1 A Travel, Egipat
foto: Promo

Albatros Blu Spa 5* ima svoju plažu sa postepenim ulaskom u more, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Hotel u ponudi ima 318 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, Wi-Fi internet, fen za kosu. Ono što, po običaju, nije uključeno u uslugu All Inclusive, jeste usluga room service, telefon i slično.

1 A Travel, Egipat
foto: Promo

Usluga u hotelu Albatros Blu Spa 5* je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i nekoliko a la carte restorana – Alfredo (italijanska kuhinja), L’ Asiatique (azijska kuhinja), Si Omar (orijentalna kuhinja) i Mediterranean. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, dva Pool Bar-a i Beach Bar. U All Inclusive uslugu nisu uračunati obroci u a la carte restoranima, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića…

1 A Travel, Egipat
foto: Promo

U dodatne usluge koje se doplaćuju, ubrajaju se i usluga pranja i peglanja veša, kupovina u prodavnicama, taxi usluge, tretmani u salonu lepote.

Hotel u ponudi ima 3 bazena (jedan bazen sa delom sa đakuzijem, jedan bazen za relaksaciju i jedan bazen površine 2.060m², odbojku na plaži, teren za tenis, teren za razne sportove, mini golf, bilijar.

Ukoliko vam je potrebno, dodatno možete doplatiti osvetljenje terena, kao i sportove na vodi.

Gosti Albatros Blu Spa 5* mogu bez doplate da koriste teretanu, dok su masaže i svi tretmani za negu lica i tela uz doplatu.

1 / 7 Foto: Promo

Preporuka za dobar hotel je zlata vredna, a agencija „1 A Travel“ uvek ima šta da ponudi. Izaberite svoje parče raja i napravite online rezervaciju , brzo i lako. Za sve eventualne nedoumice na raspolaganju vam je i kontakt centar - 011/655 78 00.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track