ZA IME BOGA, PRESTANITE DA SE RAZMNOŽAVATE! Žena ima 11 dece sa 8 RAZLIČITIH OČEVA: Ceo svet besan zbog njenih navika iz KREVETA!
Foto: Printscreen/TikTok

Da li je moguće?

ZA IME BOGA, PRESTANITE DA SE RAZMNOŽAVATE! Žena ima 11 dece sa 8 RAZLIČITIH OČEVA: Ceo svet besan zbog njenih navika iz KREVETA!

Žena -

Žena iz Tenesija uzvratila je mrziteljima koji su je kritikovali što ima 11 dece sa osam različitih muškaraca, rekavši da se ne stidi svoje nekonvencionalne porodice.

Mama iz Memfisa, SAD, poznata kao Fi na TikToku, često je pitana o očevima njene dece na društvenim medijima, gde ima blizu 100.000 pratilaca. U viralnom videu u avgustu, Fi je rekala da čak ima prednosti imati toliko muškaraca u blizini.

@phieudoraa Replying to @softball21angel ♬ original sound - Kam Tunechi ?

- Dozvolite mi da objasnim - rekla je:

- Ako imate jedan i oduzmete jedan, imate nulu, ali ako imate osam, a oduzmete tri, i dalje imate pet. Da sam imala samo jednog tatu i on je [slučajno] otišao ili umro, moja deca bi ostala bez oca. Ali ako imam osmoro, a troje ode ili umre, moja deca i dalje imaju pet očeva.

Fi nije otkrila imena ili godine svojih 11 dece, a ni njena starost nije poznata. Međutim, mnogi gledaoci nisu bili nimalo impresionirani ponašanjem tetovirane Tenesijanke u spavaćoj sobi, te su je u komentarima oštro kritikovali.

„Jedino što sam naučio ovde... je da kontrolu rađanja treba koristiti u određenom trenutku kada bude jasno da postoji problem poput onog iznad“, naveo je jedan. "Jednom je to greška. Postoje dva izbora. Posle toga, to je navika", rekao je drugi drsko. "Za ime Boga, prestanite da se razmnožavate!!!"

Fi kaže da želi da ima još dece i odgovara:

- Želim da imam još 19, samo da bude okrugli broj, 30.

Kasnije se našalila da pronalazi očeve na sajtovima kao što je Craigslist, rekavši:

- Ali to je sada malo zastarelo, tako da obično volim samo objavu na [Facebook] Marketplace-u... ili ako vidim praznu tablu za poruke, postavljam oglas.

Uprkos šalama, čini se da mama ima dobar odnos sa skoro svim očevima svoje dece. U jednom klipu je podelila fotografije sedam od osam različitih očeva, a čak je otkrila i neka njihova imena na društvenim mrežama. Jedan obožavalac je bio impresioniran time što se Fi razmnožavao sa zgodnim muškarcima, oduševljeno pišući:

- Nema sramote devojko, svi su dobri!

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:11

NA PELENE TROŠIMO TREĆINU MINIMALCA! Traže od mama da budu superheroji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track