IMA VELIKE GRUDI I MRZI KADA IZGLEDAJU OPUŠTENO: Otkrila TRIK zahvaljujući kom više NIKAD NEĆE MORATI da nosi BRUS! (VIDEO)
Foto: Printscreen

PODELILA JE SA SVIMA

IMA VELIKE GRUDI I MRZI KADA IZGLEDAJU OPUŠTENO: Otkrila TRIK zahvaljujući kom više NIKAD NEĆE MORATI da nosi BRUS! (VIDEO)

Žena -

Gotovo sve žene sa velikim grudima se bore pokušavajući da izgledaju dobro bez grudnjaka. Za one koji žele da nose majice bez bretela ili haljine otvorenih leđa, ključno je pronaći trik koji će im pomoći da se osećaju udobno i da im poprsje bude podignuto, piše The Sun.

TikTokerka Kels Stoun podelila je trik sa samolepljivom trakom na svom profilu koji bi trebalo da pomogne svim damama sa velikim grudima da izgledaju dobro.

Žena, grudi
foto: Printscreen

- Ovako snimam svoje devojke. Ne znam koliko mi je dozvoljeno da otkrivam ovde, ali moje su prilično velike. Ovo pomaže kad god želite da nosite slatke komade bez bretela ili leđa, a ne želite svoje grudi da se družiš jer ne možeš da nosiš grudnjak - rekla je.

Kels je objasnila da obično nosi široke majice jer se stidi svojih velikih grudi.

- Ali ove godine sam rekla 'Ne. Naučiću kako to da uradim'. Nadam se da će vam ovo pomoći - primetila je ona.

Kels je pokazala kako je stavljala traku preko crnog trikoa.

- Upravo sam koristila ovu kasetu od Amazona, a dolazi sa uputstvima i video snimkom na Jutjubu. Provela sam sate na Jutjubu i onda je usavršila putem pokušaja i grešaka - rekla je ona.

Kels je naglasila važnost upotrebe malih jastučića koji dolaze u pakovanju, a oni stoje ispod trake tako da kada je skidate, ne povuče kožu i da vas ne zaboli kao pakao.

Kels je uzela dugački komad trake koji je ranije isekla i objasnila da ne otkine ceo blok odjednom jer bi to stvorilo lepljiv nered.

- Uhvati ovo sa trakom i stavi je ovde - rekla je, lepeći traku pored svoje dojke:

- A onda, dok gulite poleđinu, stavljate traku. Cilj je da traka prođe ispod vaših grudi. Ovde možete da vidite kako se dojka već malo diže, pa je umotajte.

Potom je ceo postupak ponovila i na drugoj dojci. Kels je završila sa besprekorno podignutim grudima, a traka se nije videla ispod njene odeće.

- Ako imate zaista velike grudi, možete to da uradite sa duplom trakom. Nadam se da će ovo pomoći - rekla je ona.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:19

Stanija pokazala grudi u toplijim krajevima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track