00:37

VLADANJE RETROGRADNOG MARSA! Stručnjak upozorava na njegov uticaj: OVO NE BISMO TREBALI DA RADIMO, može biti neispravljivo!

kurir tv

POČELA VLADAVINA RETROGRADNOG MARSA: Uticaće na naše živote do 12. januara, a astrolog upozorava na šta posebno da OBRATIMO PAŽNJU

Žena -

Horoskop, ponašanje i energije koje vladaju retrogradnim Marsom, kako govori stručnjak, poslužiće da otklonimo neravnoteže u životu, a moramo biti smireni kako ne bi dolazilo do sukoba za koje ćemo zažaliti.

Gosti "Pulsa Srbije" kod Ivana Gajića bili su Goca Džehverović, bivša rijaliti učesnica i majka muzičke zvezde Teodore i Vesna Rivas, astrolog i bivša rijaliti učesnica.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Vesna Rivas je prvo napomenula da smo ušli u retrogradni Mars i da on ne mora da bude uvek asocijacija za nešto loše:

- Ušli smo u retrogradni Mars, ja ga imam u kući, pa gledam šta meni on radi. Nije retrogradni Mars uvek gadan, on me naterao da usporim, da malo pažljivije vozim. On nas upozorava na ove stvari i to će trajati do 12. januara, moramo da sredimo sebe, da naučimo da praštamo i usporimo, ne mislim samo dok je vožnja u pitanju.

Vesna Rivas
foto: Kurir televizija

Potom je upozorila da odluke ne donosimo na prvu loptu i da se ne raspravljamo previše.

- Pazite šta pričate i šta izgovarate jer tu jednu benignu reč možda nećete moći da ispravite, možda nećete imati lufta, možda će ta žena ili čovek otići iz vašeg života, možda će se zatvoriti ta firma... Mars jeste opasan jer živimo brzo i sve radimo na prvu loptu, a danas ne bi trebalo da se ubeđujemo. Može doći do pucanja, može doći do eskalacije mnogih sukoba, i dalje su teške energije, najviše će uticati na poljima ljubavi i ljubavnih odnosa - zaključila je Vesna Rivas.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:29

MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track