IZBAČENA IZ RESTORANA ZBOG SRAMNOG AUTFITA! Očekivala podršku na mrežama, a svet je najteže OSUDIO: Izgledaš kao STARLETA!
Foto: TikTok/polskababinks

SKORO DA NIJE IMALA ODEĆE

IZBAČENA IZ RESTORANA ZBOG SRAMNOG AUTFITA! Očekivala podršku na mrežama, a svet je najteže OSUDIO: Izgledaš kao STARLETA!

Žena -

Influenserka Polska Babinks podelila je video na kome se vidi kako se žustro raspravlja sa vlasnikom jednog pariskog restorana jer joj nije dozvolio da uđe u njegov lokal.

Razlog zabrane uslaska je činjenica da je mlada plavuša imala izrazito kratku suknju, go stomak i duboki dekolte.

Polska Babinks
foto: TikTok/polskababinks

Polska ga je isprva poslušala, ali se ubrzo vratila sa željom da snimi njegovu reakciju i način ophođenja. Devojka je očekivala punu podršku pratilaca i svakako je snimak izazvao brojne reakcije, ali nisu svi bili na njenoj strani.

U raspravu koja se povela u komentarima na račun ove situacije uključile su se čak i slavne face u Francuskoj - Benžamin Kastaldi, kolumnistkinja Danijel Muru i producent Gijom Ženton, a oni su podržali upravo vlasnika.

@polskababinks

Un décolté = pas de restaurants ?

♬ son original - Polska

- Gde je ovde skandal? Čovek nije hteo golotinju u svom restoranu - napisao je Kastaldi.

"Što se mene tiče reakcija vlasnika ima smisla", "To su pravila njegovog restorana i treba ih poštovati", "Učinio ti je uslugu - obukla si se kao striptizeta, svi bi zurili u tebe", samo su neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

10:32

Influenserka Taša Krsmanović navodno je napadnuta u Raškoj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track