UHVATILA MUŽA KAKO JE VARA ZAHVALJUJUĆI PRIVATNOM DETEKTIVU: Obratite pažnju na ovih 10 ZNAKOVA da vaš partner ima AFERU!
Foto: Profimedia

AKO RADI OVO SIGURNO IMA AFERU

UHVATILA MUŽA KAKO JE VARA ZAHVALJUJUĆI PRIVATNOM DETEKTIVU: Obratite pažnju na ovih 10 ZNAKOVA da vaš partner ima AFERU!

Žena -

Jedna žena koju je muž prevario rešila je da anonimo podeli sa svetom 10 znakova koji će ukazati na to da vaš partner ima aferu.

Ona je kontaktirala "Dejli mejl" i otkrila da je njen suprug u više navrata negirao preljubu, ali da je ona duboko u sebi znala da nešto nije u redu, pa je rešila da angažuje privatnog detektiva.

Privatni Detektiv
foto: Profimedia

Prihvatila je promenu ponašanja svog muža i verovala je u ‘mnogo lažnih izgovora’ koje joj je on svakodnevno podmetao, ali je u sebi znala da nešto nije u redu. Privatni detektiv je uz pomoć snimaka sa kamere video nadzora pronašao dokaz o njegovom neverstvu.

Rekla je da je angažovanje detektiva bila njena „slamka spasa“ koja joj je pomogla da povrati svoju moć, izbaci muža i oslobodi se stresa u kojem je bila, a koji je bio rezultat tajnovitosti i neprijateljstva njenog partnera.

prevara, afera, preljuba
foto: Profimedia

Ona je zato rešila da podeli sve znakove koji su joj tokom ovog perioda signalizirali da nešto sa njenim parnerom nije u redu i zbog kojih je počela da sumnja na prevaru, počevši od češćeg odlaska u teretanu.

  1. Njegove posete teretani su postale mnogo češće
  2. Počeo je da kupuje mnogo bolji donji veš
  3. Kompletan izgled mu se promenio na bolje
  4. Promenio je navike s mobilnim telefonom – bio je stalno na društvenim mrežama, zalepljen je za telefon, funkcija „kada je poslednji put bio onlajn“ je bila isključena, a šifra mu je postala tajna.
  5. Iznenada je prestao da hrče.
  6. Počeo je da se isključuje iz porodičnih aktivnosti, izbegavao je zajedničke prijatelje i imao sve više „radnih obaveza“.
  7. Nije se javljao na telefon dok je bio van kuće.
  8. Dolazio je kući i mirisao na parfem.
  9. Nije želeo da je dodirne, bunio se kad bi ona dodirnula njega i nije hteo seks.
  10. Prestao je da pokazuje interesovanje za zajednički život i uopšte nije delio detalje o svom životu sa suprugom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track