OVO MUŠKARCE PRIVLAČI KAO MAGNET: Košta manje od 200 dinara! DRUŠTVENE MREŽE su se USIJALE kada su Tiktokerke DOKAZALE TO U PRAKSI
Foto: Shutterstock

ko bi rekao

OVO MUŠKARCE PRIVLAČI KAO MAGNET: Košta manje od 200 dinara! DRUŠTVENE MREŽE su se USIJALE kada su Tiktokerke DOKAZALE TO U PRAKSI

Žena -

Na društvenim mrežama proširio se nova teorija koja kaže da muškarce izuzetno privlači crvena boja laka na noktima.

Tiktokerka Melisa Martino tvrdi da je crveni manikir muškarcima neodoljiv, a mnogi korisnici tvrde da su ga isporbali i potvrdili njegovu učinkovitost.

Melisa je na svom profilu podelila video u kome je objasnila da je isprobala ovaj trik i dokazala da teorija funkcioniše u praksi.

- Nikada me nisu pozvali na toliko sastanaka niti davali toliko komplimenata kao u poslednje dve-tri nedelje sa ovim noktima. Zvali su me bar pet ili šest puta da izađemo, što za mene nije normalno - rekla je ona i pokazala nokte ofarbane u crveno.

Reakcije

Društvene mreže su se nedugo zatim usijale zahvaljujući ovoj teoriji. Devojke su masovno pohrlile u salone, kako bi isprobale ovaj jeftin trik. Njeni pratioci su je ubrzo preplavili komentarima, a reakcije su bile pomešane.

- Crvene nokte uparim sa crvenim karminom ili štiklama, a onda dobijam samo komplimente - napisala je jedna korisnica.

- Slažem se. Probala sam i ovo i toliko momaka mi je reklo da vole moje crvene nokte - prokomentarisala je druga, dok je treća devojka napisala:

- Imam crvene nokte poslednjih nekoliko nedelja i niko me ništa nije pitao. Dobila sam samo nekoliko komplimenata od koleginica.

Ali Melisa nije jedina. TikTokerka Britani En podelila je u svojoj nedavnoj objavi da su joj crveni nokti pomogli da pronađe svog trenutnog partnera.

- Samo da znate, teorija crvenih noktiju je upalila - rekla je, pokazujući svoje crvene nokte kameri i dodajući - Sada imam dečka.

@navyapassi side note: i am now obsessed with red nails #rednailtheory #rednails ♬ unholy sped up - xxtristanxo

U čemu je tajna crvenih noktiju?

TikTok trend je dokazao da postoji mnogo dokaza koji sugerišu da muškarce privlači crvena boja, a nauka takođe podržava tu teoriju.

@navyapassi side note: i am now obsessed with red nails #rednailtheory #rednails ♬ unholy sped up - xxtristanxo

- Crvena čini da muškarci veruju da su njihove žene privlačnije i seksualno poželjnije. Čini se da muškarci nisu svesni ovog efekta crvene, a crvena ne utiče na žensku percepciju privlačnosti drugih žena, niti na percepciju muškaraca o opštoj dopadljivosti, ljubaznosti ili inteligenciji žena - napisali su psiholozi Endrju Eliot i Danijela Niesta u svojoj studiji iz 2008. godine, koji je objavljen u časopisu Journal of Personality and Social Psychology.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:56

POTPUNO UVRNUTO: Kokošji nokti vladaju Instagramom! Da li biste se usudile?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track