IMA 10 MILIONA EVRA, FERARI I PORŠEA, A SAD TRAŽI ŽENU: Prijave preplavile oglas, ima samo jedan USLOV da joj ponudi SVET NA DLANU
Foto: Instagram/chicoferrari488

HIT

IMA 10 MILIONA EVRA, FERARI I PORŠEA, A SAD TRAŽI ŽENU: Prijave preplavile oglas, ima samo jedan USLOV da joj ponudi SVET NA DLANU

Žena -

Kursat Jildrim iz Dortmunda je 24. septembra osvojio 10 miliona dolara, nakon čega je dao otkaz i kupio Ferarija i Poršea u vrednosti od 450 i 250 hiljada evra.

Ovaj srećnik je za strane medije otkrio da već 15 godina igra loto i da, bez obzira na osvojenu sumu, planira da nastavi sa igrama na sreću. Na pitanje zašto je kupio tako skupe automobile, odgovorio je:

- Zbog hejtera, zbog svih ljubomornih ljudi. Najbolja stvar u svemu je što toliko može da usreći ljude. Odmah sam prebacio novac roditeljima i bratu.

I mada sada može da ima sve, on još uvek nije našao životnog partnera, te je doneo odluku da uz pomoć medija nađe sebi ženu.

- Molim vas, naglasite u svojoj priči da sam solo. Može da bude plavuša ili brineta, nije me briga - rekao je u intervjuu i naglasio da želi da se zaljubi u nekoga sa kim će proputovati ceo svet.

Kursat Jildrim
foto: Printscreen

Strani mediji su za prijave napravili poseban mejl, a kako je naglašeno, nikada nisu videli ovako veliko interesovanje. Ponude pljušte sa svih strana, a Kursat kaže da je veoma oprezan kada su žene i novac u pitanju.

- Treba mi žena kojoj mogu da verujem bez obzira šta se dogodi. Mogu vrlo dobro da se brinem za sebe. Preduzeo sam sve potrebne mere. Novac je u sigurnim rukama - rekao je milioner i istakao da je svestan da će se sada mnogi družiti sa njim iz čiste koristi.

- Odjednom su ti svi prijatelji. Ljudi, sa kojima se nisam čuo godinama, odjednom su počeli da me zovu i traže novac iz vedra neba. Nije mi žao što sam dobitak objavio na društvenim mrežama. Svi treba da znaju, jer je 90 odsto njih ljubomorno i misle da to ne zaslužujem. Ipak, nije me briga. Nikad neću zaboraviti odakle sam došao. Ja sam iz radničke klase. Nikad neću postati arogantna osoba - rekao je.

Dok ne pronađe pravu ženu, Kursat planira da ode u Afriku kako bi pomogao siromašnoj deci. Otkrio je da se molio Bogu da mu učini nešto dobro i kako kaže, sada želi da uzvrati istom merom. Žene, ako vam se dopada Kursat, slobodno ga potražite na društvenim mrežama.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

19:20

TINA IVANOVIĆ U PROGRAMU UŽIVO DALA OGLAS Živela u 2000 kvadrata, sada ima jak razlog da proda svoju vilu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track