DOSLOVNO ME SRCE BOLI: Ovo je NAJTUŽNIJI ROĐENDANSKI snimak koji je pogledalo 8 MILIONA ljudi! Jedan detalj tera SUZE NA OČI VIDEO
Foto: TikTok/breannamstrong

NIKO JOJ NIJE DOŠAO NA ROĐENDAN

DOSLOVNO ME SRCE BOLI: Ovo je NAJTUŽNIJI ROĐENDANSKI snimak koji je pogledalo 8 MILIONA ljudi! Jedan detalj tera SUZE NA OČI VIDEO

Žena -

TikTok snimak koji kruži društvenim mrežama, slomio je srce svakome ko ga je odgledao, a na njemu jedna devojčica snuždeno jede parče pice.

Naime, majka Breana Strong je, kaže, dala sve od sebe da svojoj Ejveri organizuje nezaboravnu proslavu trećeg rođendana. Unajmila je bezbedan prostor za igru, naručila je picu i nabavila divnu Frozen tortu za svoju ćerku.

Trebalo je da dođe 27-oro dece, ali na rođendanu male Ejveri se niko od njih nije pojavio.

Majka je snimila je celu situaciju kako bi se barem malo utešila i video je objavila na TikToku. U njemu se vidi malena Ejveri kako sedi sama za stolom i jede parče pice.

- Pozvali smo 27-oro dece na Ejverin treći rođendan, ali nijedan njen prijatelj nije se pojavio. Bio je to uzaludno potrošeni novac i vreme. Nije fer. Srce me doslovno boli - rekla je u videu koji je nazvala "Volela bih da sam ovo izmislila".

Nije spomenula kako je njena djevojčica reagovala na sve to, a video je pogledan preko 8 miliona puta.

Ovo su neki od komentara ispod njene objave:

"Tako je tužno što se to dogodilo, baš mi je žao."

"Meni se to dogodilo na moj 16. rođendan."

"Imam 39 godina i uvek sebi priuštim dan u banji."

"Više ne pravimo zabave."

"Sav novac koji bismo potrošili na to ide slavljeniku da kupi sebi šta želi."

"Isto se dogodilo za osmi rođendan mog sina, lagala sam ga i rekla mu kako sam ja kriva za to, da se ne bi osećao loše.", prenosi The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:27

Seka Aleksić slavi sinu rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track