POSLE RAZVODA DOŽIVLJAVAM 25 ORGAZAMA NEDELJNO: Preskupi razvod otplatila GOLIM FOTKAMA, ultimativna OSVETA bivšem mužu (FOTO)
Foto: Instagram/theaudreyhollander

PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA

POSLE RAZVODA DOŽIVLJAVAM 25 ORGAZAMA NEDELJNO: Preskupi razvod otplatila GOLIM FOTKAMA, ultimativna OSVETA bivšem mužu (FOTO)

Žena -

Odri Holander (43), koja živi u Severnoj Karolini u SAD, ne samo da zarađuje bogatstvo na OnlyFansu, već uživa u 25 orgazama nedeljno nakon burnog razvoda, piše Daily Star.

Odri se ultimativno osvetila bivšem suprugu jer je skupi razvod platila zaradom s OnlyFansa. Oni su se razveli u julu 2019. nakon 11 godina braka. Odri je platila advokata zahvaljujući svojim golišavim snimcima.

Ona zarađuje 17.400 funti nedeljno na aplikaciji za odrasle. "Bila sam u braku bez seksa. Nisam se osećala željeno niti cenjeno. Osećala sam se kao trofejna žena", otkrila je.

Sada je Odri, koja ima 10.000 pratilaca na Instagramu, podigla svoj seksualni život na viši nivo nakon razvoda.

"Imam seks s muškarcima i ženama pet dana u nedelji – to je neverovatno. Osećam se potpuno oslobođeno. Čak imam i ljubavnika koji je sedam godina mlađi od mene", rekla je.

Odrina porodica pruža joj veliku podršku u njenom novom poslu nakon što je zaradila pola miliona funti za samo dve godine.

"Sklona sam višestrukim orgazmima sada kada sam u 40-ima. Doživim ih i do 25 nedeljno. Divno je. Orgazmi me okrepljuju. Mislim da bi svaka žena trebala da doživi orgazam barem jednom dnevno. Seks i masturbacija pomažu mi da se opustim i nosim sa stresom. Ja sam prava srećnica, jer kad doživim višestruki orgazam, on traje oko minut ili duže", ispričala je.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

00:41

MILICA DABOVIĆ OTVORILA ONLYFANS! U Pulsu Srbije o posledicama na njeno dete: Gole slike će imati deca u školi, a to je okrutno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track