PRODAJE PLIŠANOG MEDVEDA ZA 150 EVRA! Bugarka došla na ideju kako da zaradi pare i šokirala sve: Dolazi potpuno nag i ne viče!
Foto: Printskrin/Instagram

HIT

PRODAJE PLIŠANOG MEDVEDA ZA 150 EVRA! Bugarka došla na ideju kako da zaradi pare i šokirala sve: Dolazi potpuno nag i ne viče!

Žena -

Bugarska manekenka i dizajnerka, Ina Marholeva, došla je na genijalnu ideju. Ona je patentirala ogromnog plišanog medveda, dužine 170 centimetara, koji teži samo tri kilograma i košta oko 150 evra, a svrha mu je da zameni potrebu za fizičkom bliskošću osobe u raznim trenucima, a najviše tokom noći, kada je obično usamljenost najprisutnija.

Naime, u opisu ove bugarske kompanije koja prodaje medveda, po imenu "Pafi", istaknuto je da ga je upravo izmislila žena koja se plaši da ostane sama.

Ina Marholeva
foto: Printskrin/Instagram

- Mi žene često ostanemo same iz raznih razloga. Ponekad je to lični izbor, peh ili sudbina, ali svima nam je potrebno nečije prisustvo ili zagrljaj, posebno noću pre nego što zaspimo ili na kauču ispred televizora. Zato je Pafi napravljen sa ljudskim oblikom i veličinom da što više zameni nedostatak fizičkog prisustva kada treba da se zagrlimo ili naslonimo - napisali su iz kompanije, a zatim su se našalili, te dodali da je on uvek kod kuće, ne hrče, ne gunđa i ne ljuti se.

1 / 5 Foto: Printskrin/Instagram

Medved inače dolazi potpuno nag, te oni koji se odluče na ovaj vid emocionalne podrške, imaju izbora da ga obuku kako god požele. Osim samaca mogu da ga koriste i svi ostali, kao odoban jastuk, na primer.

Ina Marholeva
foto: Printskrin/Instagram

- Otkad je Pafi uz mene, puno lakše i brže zaspim. Volim njegovu mekoću i osećaj sigurnosti koji mi daje - napisala je jedna korisnica.

(Kurirs.rs/Mondo)

Bonus video:

01:24

ZELENSKI JE LUTKA Samardžija: Ukrajina nije vojno jak igrač. Kad je svi ostave, opet će Rusija biti ta koja će pomoći Ukrajini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track