NEĆETE VEROVATI ŠTA SVE NJOJ MOŽE DA STANE ISPOD GRUDI: Kad pogledate šta sve vadi iz BUJNOG DEKOLTEA ostaćete u potpunom ŠOKU!
Foto: TikTok/ flklre

HIT

NEĆETE VEROVATI ŠTA SVE NJOJ MOŽE DA STANE ISPOD GRUDI: Kad pogledate šta sve vadi iz BUJNOG DEKOLTEA ostaćete u potpunom ŠOKU!

Žena -

Velike i teške grudi su problem sa kojim se bore pojedine devojke, ovi problemi posebno utiču na položaj kičme i držanje, te ne čudi da se mnoge dame ipak odlučuju da odu na operaciju ne bi li smanjile grudi, a Sara je jedna od njih.

Ipak, ona je rešila da napravi video i pokaže kako izgleda njen svakodnevni život, pre nego što se uputi na operaciju. Snimak je zapanjio korisnike društvenih mreža, a pregledan je oko pet miliona puta! Samo dvanaest sati pre operacije, Sara je pokazala da grudima može da drži različite predmete koji nisu mali. Tako je u klipu pokazala kako ispod grudi stavlja staklenu flašu, knjige, a u isto vreme može da drži dve tegle.

- Pre nego što odem pod nož, želela sam da vam pokažem šta sve može da stane ispod mojih grudi. Dakle, ovo će biti video koji pokazuje moju policu. Flaša vina ili vode, nije bitno. Mogu da ponesem šta želite bez da držim u rukama - rekla je Sara, a snimak je za kratko vreme prikupio hiljade komentara.

"Ovako možeš da prokrijumčariš šta poželiš", "Au, ovo još nisam video", "Smanjenje grudi će te preporoditi", "Ja nisam mogla da dišem od velikih grudi, to je najbolja odluka koju možeš da doneseš", "Ovaj snimak je neverovatan, ti predmeti nisu laki", glasili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

01:26

HTELA DA SMANJI GRUDI, A ONDA JE SAZNALA OVO I ZALEDILA SE! Pevačica otkila kako je zbog jedne veće dojke otkrila STRAŠNU ISTINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track