OVAKVU DEVOJKU SAM OČEKIVAO, POGLEDAJTE KAKVA JE DOŠLA: Muškarac pokušao da se našali sa svojom dragom, pa ga svi ISPROZIVALI!
Foto: Printscreen

Koliko vi muškarci preterujete

OVAKVU DEVOJKU SAM OČEKIVAO, POGLEDAJTE KAKVA JE DOŠLA: Muškarac pokušao da se našali sa svojom dragom, pa ga svi ISPROZIVALI!

Žena -

Muškarci neretko komentarišu koliko su filteri i fotošop upropastili današnje devojke i mnogi se žale da većina dam uživo ne izgleda ni upola toliko dobro kao ona devojka sa Instagrama.

Kris Keverejn je fitnes instruktor i na društvenim mrežama postao je popularan zahvaljujući sadržaju sa komičnom tematikom. Često objavljuje snimke sa svojom devojkom, a u jednom snimku je odlučio da se našali i pokaže kako njegova devojka izgleda na Instagramu, a kako uživo. Objavio je video pod nazivom "Kada dođete po nju i ona ne izgleda kao na svojim slikama", a onda se desio potpuni obrt.

devojka
foto: Printscreen

Kris je pokazao fotografiju svoje devojke koja je sređena od glave do pete: u uskoj haljini na bretele koja ističe bujno poprsje, sa savršenom šminkom i sređenom frizurom. Potom pokazuje devojku koja ulazi u automobil u potpuno opuštenom izdanju: helankama, majici i sportskim patikama, dok je kosu vezala u rep.

Snimak je postao viralan, ali ovo je jedna od retkih situacija sa kojom se brojni korisnici nisu složili. Kako su istakli, devojka je prelepa i uživo, iako nema šminku kao na fotografiji. Naravno, usledili su brojni komentari, a sam Kris misli da ljudi nisu shvatili da je ovo šala.

"Predivna je, šta nije u redu sa tobom?", "Izgleda bolje nego na fotografiji", "Ne vidim u čemu je problem?", "Pa video si je bez šminke i odmah znaš na čemu si", "Ova devojka je prirodno lepa, ne treba joj šminka", "Koliko vi muškarci preterujete, a ne vidite sebe", glasili su komentari.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

00:14

NEMA POTREBE DA KORISTIM FOTOŠOP, JA SAM SUPERMODEL! Jelena Karleuša voli da nervira hejtere, vrućim snimkom im zapušila usta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track